'The Mandalorian' gaat voorlopig niet verder

'The Mandalorian' gaat voorlopig niet verder

De Star Wars-serie keert mogelijk pas eind 2022 terug op Disney+, dus we moeten nog lang, lang wachten.

Jim Pedd, 10 juni 2021 om 19:34

Fans van The Mandalorian leerden eerder deze week dat de productie van het derde seizoen van de serie nog niet van start is. En nu blijkt dat de opnames niet alleen lang op zich laten wachten, maar ook dat de release uiterst lang op zich zal laten wachten.
De serie kan volgens Collider voorlopig niet beginnen met de opnames. Dat komt door twee zaken. Allereerst worden de sets van The Mandalorian op dit moment gebruikt voor de opnames van de miniserie rond Obi-Wan Kenobi. Maar ook heeft hoofdrolspeler Pedro Pascal getekend voor de hoofdrol in HBO-serie The Last of Us, waardoor hij geen tijd heeft voor The Mandalorian seizoen 3.

Flink uitstel
Collider meldt op basis van de bronnen die ze heeft dat de serie pas eind 2022 verder lijkt te gaan. Dat komt dus doordat de opnames pas eind 2021 of begin 2022 kunnen beginnen.

Gelukkig zit er ergens ook een positief randje aan het negatieve nieuws. The Book of Boba Fett staat te boek als 'The Mandalorian seizoen 2.5[/i] en moet het voor fans doen voelen alsof er geen vertraging is.

The Book of Boba Fett is in december te zien en duurt tot ergens begin 2022. Daarna volgen de Obi-Wan Kenobi-serie en gaat de Rogue One-prequel rond Cassian Andor van start. Daarna krijgen we dus The Mandalorian seizoen 3 te zien.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Wars, The Mandalorian, Grogu, Disney Plus, Pedro Pascal

Populair nieuws