'Powerpuff'-ster over de mislukte pilot

'Powerpuff'-ster over de mislukte pilot

De poging om Powerpuff naar live-action te brengen faalde jammerlijk. Daar horen we nu meer over.

Jim Pedd, 11 juni 2021 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het herfst-televisieseizoen van 2021 begint vorm te krijgen. Zo weten we nu dat men kijkt naar de mogelijkheid van een live-action Powerpuff-serie. De eerste pilot werd afgekeurd en nu kijken de makers naar een tweede.
Dove Cameron, die de rol van Bubbles zal spelen in de serie, onthulde tijdens een interview met Entertainment Tonight waarom de serie veranderd is. Er is veel aan de hand, blijkt.

Gelekt script
"Ik kan nog niet al te veel onthullen omdat ze nog altijd dingen veranderen. Ze besloten de pilot in elk geval niet opnieuw te maken omdat het script gelekt was. Ik moet wel even kwijt dat het daar niet door komt. We moeten opnieuw opnemen om meerdere redenen," aldus Cameron.

"Ik moet je eerlijk zeggen dat ik heel erg opgewonden werd van het idee van een nieuwe pilot. Ik appte de meiden nog en wij dachten: 'wij weten nu wat we doen, namelijk iets buitengewoons.' Normaal krijg je als acteur nooit de kans om terug te gaan en te bedenken: wat zou ik anders hebben gedaan."

Nu krijgen Cameron en de rest van de crew die kans gelukkig wel. Van The CW-baas Mark Pedowitz weten we overigens dat de pilot iets te campy was.
Bron: ET

Lees meer over: Powerpuff, Dove Cameron, The CW, Diablo Cody

Populair nieuws