search
'Invincible' krijgt een brute Honest Trailer
Series / Video/clip/featurette

'Invincible' krijgt een brute Honest Trailer

De bloederige superheldenserie van Amazon Prime Video moet er nu ook aan geloven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Invincible, de bloederige superheldenserie van Amazon Prime Video heeft een Honest Trailer gekregen. En daarin delen de Screen Junkies een paar harde klappen uit!

De serie is gebaseerd op de gelijknamige comic van Robert Kirkman en draait om de tiener Mark Grayson. Hij is de zoon van 's werelds meest machtige superheld: Omni-Man. Zodra Mark krachten begint te ontwikkelen, moet hij niet alleen daarmee om leren gaan, maar leert hij ook over de bizarre werkelijke motivatie van zijn vader.

Extreem geweld
Invincible is natuurlijk weer hyper gewelddadig, precies zoals we gewend zijn van materiaal dat van de hand van Kirkman komt. In de Honest Trailer wijzen de Screen Junkies fijntjes op het feit dat we de laatste tijd wel veel duistere en alternatieve versies van superhelden te zien krijgen.

Er is dus genoeg om op te schieten voor de Screen Junkies:Het eerste seizoen van Invincible was een groot succes voor Amazon, dat meteen twee nieuwe seizoenen besteld heeft. De serie heeft op Rotten Tomatoes een score van 98 procent.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen