Aurora Perrineau speelt mysterieus personage in 'Westworld'

Aurora Perrineau pakt rol in 'Westworld'

De Amerikaanse actrice Aurora Perrineau zien we terug in het vierde seizoen van de HBO serie.

Bram de Groot, 13 juni 2021 12:52

Na alweer drie seizoenen van de scifi-avonturenserie Westworld werkt HBO nu aan het vierde seizoen. Het nieuwe seizoen moet in 2022 gaan verschijnen en komende periode zullen de opnames moeten gaan aanvangen.
In Westworld zullen we in seizoen vier een personage te zien krijgen van actrice Aurora Perrineau, die je mogelijk kent uit de serie Prodigal Son en de film Truth or Dare. Volgens Deadline wordt het een belangrijke, terugkerend personage.

Aurora Perrineau in Westworld
Naar verwachting zal Perrineau te zien zijn in vijf afleveringen als een voorlopig nog mysterieus personage, naast de terugkerende namen Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton als Maeve Millay, Jeffrey Wright als Bernard Lowe, Tessa Thompson als Charlotte Hale, Aaron Paul als Caleb Nichols en Ed Harris als de Man in Black.

Wood keert in ieder geval niet terug als Dolores Abernathy. Naar verwachting speelt ze een compleet nieuw personage. De verwachting is dat Westworld pas richting het einde van 2022 terugkeert.

Bron: Deadline

Lees meer over: Westworld, Seizoen 4, Ed Harris, Talulah Riley, 2020, Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Aaron Paul, Aurora Perrineau

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws