search
De zoon Skaar van de Hulk te zien in 'She-Hulk'?
Series / Nieuws

De zoon Skaar van de Hulk te zien in 'She-Hulk'?

Er zijn geruchten dat we nog een Hulk te zien krijgen in She-Hulk.

Marvel Studios werkt aan een hele reeks nieuwe tv-series in het Marvel Cinematic Universe. Eén daarvan is She-Hulk waarin we een tweede, vrouwelijke Hulk te zien krijgen in de Marvel-wereld. Nu is er een opvallend gerucht.

Volgens een bericht van The Direct is er het plan om de zoon van de Hulk te introduceren, en die is beter bekend onder de naam Skaar. Hij is in de comics de zoon van Bruce Banners Hulk die in de films en She-Hulk gespeeld wordt door Mark Ruffalo.

Skaar is de zoon van de Hulk en het buitenaardse wezen Caiera in de bekende Planet Hulk-verhaallijn die deels is uitgewerkt in Thor: Ragnarok. Mogelijk heeft Hulk dus een kind op de planeet Sakaar verwekt. In de comics komt Skaar naar de aarde om in gevecht te gaan met zijn vader.

She-Hulk met Jennifer Walters
In de serie krijgen we sowieso Jennifer Walters van actrice Tatiana Maslany (Stronger) te zien en Tim Roth keert terug als Emil Blonsky a.k.a. de Abomination. Met ook Skaar zou de serie propvol komen te zitten, dus mogelijk blijft dit bericht bij een gerucht.

She-Hulk gaat bestaan uit tien afleveringen en verschijnt ergens in 2022 op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen