'The Witcher' teaset iets groots op 9 juli

'The Witcher' teaset iets groots op 9 juli

Wat kunnen we straks verwachten van The Witcher tijdens Geeked Week op Netflix?

Jim Pedd, 11 juni 2021 om 16:31

Straks vindt het vijfde en laatste panel plaats in het kader van Geeked Week op Netflix. Dan krijgen we nog wat laatste aankondigingen te zien, ditmaal geconcentreerd rond games.
Hoewel The Witcher officieel geen gamereeks is, maar een boekverfilming, is toch straks pas iets te zien van deze Netflix-serie. En nu hint men er al naar dat we een grote onthulling krijgen.

9 juli
De vraag is nog altijd wat we precies kunnen verwachten van de serie The Witcher en van deze aankondiging. Sowieso komt er een tweede seizoen van die serie en zien we vermoedelijk een trailer of teaser daarvoor. Of toch wat foto's? Maar we weten ook dat er gewerkt wordt aan een film, Nightmare of the Wolf en een spin-off genaamd Blood Origin.

Wat we straks krijgen is dus nog niet zeker. Wel interessant is dat The Witcher Netflix hierop reageerde met een tag voor CD Projekt Red, dat de games maakt en dat men vervoglens een date plande.De mogelijkheid bestaat dus ook dat we straks te horen krijgen dat er een nieuwe game gemaakt wordt in de The Witcher-franchise. Straks horen we meer!
Lees meer over: The Witcher, Geeked Week, Netflix

Populair nieuws