'The Witcher' toont eerste beelden van seizoen 2

'The Witcher' toont eerste beelden van seizoen 2

The Witcher toont voor het eerst bewegende beelden van een wat volwassenere Ciri.

Jim Pedd, 12 juni 2021 om 10:07

Vandaag heeft Netflix dan eindelijk The Witcher seizoen 2 onthuld. Althans, we hebben de eerste bewegende beelden van het nieuwe seizoen van de serie.
In de eerste beelden focust Netflix zich met name om Ciri, die we gaan volgen in de nieuwe reeks en inderdaad weer het centrum van het verhaal wordt. Hier zie je de beelden:Het tweede seizoen
Het tweede seizoen van The Witcher is al lange tijd in de maak. De opnames werden eerder dit jaar dan eindelijk afgerond, na een rits tegenslagen als gevolg van het coronavirus. Daardoor vielen die meermaals stil. Gelukkig is men daar nu wel klaar mee en zijn de makers bezig met de visuele effecten en andere onderdelen van de postproductie.

Netflix gaf recent nog een synopsis vrij voor het tweede seizoen van The Witcher. Nadat Geralt of Rivia denkt dat Yennefer om het leven is gekomen bij de slag van Sodden Hill, neemt hij Princess Cirilla mee naar de meest veilige plek die hij kent: zijn vroegere thuis Kaer Morhen. Daar leren een aantal Witchers, waaronder Geralts leermeester haar omgaan met haar nieuw gevonden krachten.

Dit najaar gaat het tweede seizoen van start op Netflix.
Lees meer over: The Witcher, Netflix, Henry Cavill

Populair nieuws