search
Na jaren is de 'Sex and the City'-cast weer samen te zien!
Series / Foto's

Na jaren is de 'Sex and the City'-cast weer samen te zien!

Een nieuwe foto van Sex and the City brengt de hoofdrolspelers eindelijk weer samen.

Een eerste foto laat zien dat de cast van Sex and the City weer samen is. In voorbereiding op de opnames van het nieuwe seizoen, keren Sarah Jessica Parker en de rest van de bende weer terug.

De serie was zes seizoenen lang op HBO te zien en kreeg uiteindelijk twee bioscoopfilms. Maar de show overleefde de tijd niet heel goed, gezien de manier waarop deze omging met problemen binnen de LHBTIQA+ gemeenschap. Deze revival moet het anders doen.

Eindelijk weer samen
De opnames van de aflevering And Just Like That... gaan deze zomer van start in New York City. We krijgen dan te zien hoe Carrie en haar vrienden terugkeren (zonder Samantha helaas).

Hoewel het nog te vroeg is voor een rits foto's, of een trailer, kon Sarah Jessica Parker wel laten zien dat ze weer samen is met de andere hoofdrolspeelsters. We zien dus Carrie, Miranda en Charlotte, die er allemaal erg gelukkig uit zien:

Bekijk op instagram


We weten nog vrijwel niets over het nieuwe seizoen van de Sex and the City-revival, al is wel bekend dat de levens van vijftigjarige vrouwen in New York City gevolgd worden, en het coronavirus een rol krijgt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen