Onthullende beelden uit Marvel-serie 'Loki'

Onthullende beelden uit Marvel-serie 'Loki'

Er was een grote verrassing aan het einde van aflevering één. Wat doen Loki?

Bram de Groot, 14 juni 2021 19:57

Overmorgen is er weer een nieuwe aflevering van Loki te zien op Disney+. Het einde van de eerste aflevering had een flinke verrassing voor het hoofdfiguur in petto. Wat gaat hij doen? LET OP: SPOILERS!!
Aan het einde van de eerste aflevering werd duidelijk dat aan Loki van acteur Tom Hiddleston een belangrijke taak krijgt bij de TVA (Time Variance Authority). Hij moet namelijk meehelpen om zichzelf te pakken te krijgen. Uiteraard is dit een alternatieve versie van Loki.

Nieuwe beelden aflevering 2 van Loki
Nu hebben we twee nieuwe foto's en een tv-trailer voor de tweede aflevering van de Marvel-serie. We zien op de foto's een Loki die op onderzoek uitgaat, want ja... Nog een versie van Loki? In de tv-trailer zien we waarschijnlijk die andere versie in actie.

Loki bestaat uit zes afleveringen en sluit direct aan op Avengers: Endgame. Mogelijk sluit de serie vervolgens weer aan op Doctor Strange 2. Er moet overigens ook nog een tweede seizoen komen.Bron: Marvel Entertainment

Lees meer over: Loki, God of Mischief, Marvel Studios, Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E Grant, Sasha Lane, Owen Wilson, Gugu Mbatha Raw

Populair nieuws