'Killing Eve' heeft goed nieuws voor de fans

'Killing Eve' heeft goed nieuws voor de fans

De serie Killing Eve begint met de opnames van zijn vierde seizoen. Dat wordt mooi!

Jim Pedd, 16-06-2021 07:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van Killing Eve kunnen blij zijn. Actrice Jodie Comer laat weten dat de opnames van de flink vertraagde serie eindelijk beginnen.
Comer was op de rode loper van de BAFTA's te vinden afgelopen week. De actrice werd door Tom Allen gevraagd wanneer de opnames van de serie weer verder zouden gaan. En daar had de actrice - die als de dodelijke Villanelle te zien is, een duidelijk antwoord op: morgen". Dat betekent dat de camera's nu al rollen!

Killing Eve seizoen 4
Het vierde seizoen van Killing Eve kreeg begin vorig jaar groen licht. Dat was eigenlijk ook wel een zekerheidje, aangezien de serie voortdurend goed ontvangen werd door zowel critici als het brede publiek.

Maar net als bij zo'n beetje elke andere serie, kwamen ook de opnames van Killing Eve stil te liggen als gevolg van het coronavirus. Daardoor moesten fans stukken langer wachten dan de bedoeling was van de BBC op de nieuwe reeks.

Dat lange wachten is straks voorbij, want de serie wordt nu dus opgenomen. Na het vierde seizoen is het trouwens voorbij, al komt men daarna met een hele rits spin-offs.

Comer vertelde over het nieuwe seizoen dat de opnames morgen beginnen. "Ik heb alvast mijn taxi besteld en ga geen kater hebben. Ik ga goed opletten."
Bron: TVLine

Lees meer over: Killing Eve, BBC, Opnames

Populair nieuws