'Ahsoka'-serie brengt interessant personage terug

'Ahsoka'-serie brengt interessant personage terug

De Star Wars-serie Ahsoka krijgt mogelijk een wel heel interessant personage uit de franchise.

Jim Pedd, 16 juni 2021 om 06:42

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het is niet heel verrassend gezien hun gedeelde geschiedenis in de franchise, maar het gerucht gaat dat Lucasfilm zoekt naar een castlid voor de rol van Barriss Offee in Star Wars-serie Ahsoka.
De site The Illuminerdi meldt dat de voormalig Jedi en voormalig nauwe bondgenoot van Ahsoka Tano terugkeert in de serie. Lucasfilm zou op zoek zijn naar een Aziatische actrice voor de rol. Offee werd in de film Attack of the Clones gespeeld door Nalini Krishan.

Wie is ze?
Barriss trainde in de franchise als Padawan met Ahsoka en werd uiteindelijk een Jedi Knight. Maar uiteindelijk raakte ze gedesillusioneerd met de Jedi Order en verraadde ze haar vriendin door haar te framen voor het bombardement op de Jedi Temple.

Toen we haar voor het laatst zagen, werd ze afgevoerd voor de aanval. Haar lot was onduidelijk, maar het gerucht gaat dat het personage uiteindelijk een Inquisitor voor het Keizerrijk werd.

Ashoka heeft al een synopsis: Ahsoka Tano jaagt op de kwaadaardige Grand Admiral Thrawn, in de hoop dat het haar zal helpen om Ezra Bridger, de jonge Jedi die samen met Thrawn verdween te vinden.
Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: Ahsoka, Star Wars, Lucasfilm, Barriss Offee

Populair nieuws