'Percy Jackson'-maker heeft geweldig nieuws voor je

Percy Jackson-maker heeft geweldig nieuws voor je

De serie Percy Jackson gaat bijna van start met de opnames. Kom maar door!

Jim Pedd, 16 juni 2021 om 08:02

Een behoorlijk gaaf project waar Disney+ aan werkt, heeft helemaal niets te maken met Star Wars of Marvel Studios, maar is de serie rond Percy Jackson. En die boekt nu serieuze voortgang.
Het blijkt namelijk dat de serie bijna kan gaan beginnen met zijn opnames. Schrijver Rick Riordan liet op zijn blog weten waar de serie nu staat. Hij blijkt recent naar Los Angeles gereisd te zijn en heeft goed nieuws.

Eerste seizoen van Percy Jackson
Riordan schreef het volgende op zijn blog:

"Dus, waar staan we? Als je vindt dat ik te weinig updates heb gegeven, is dat vooral omdat ik niets nieuws heb om aan te kondigen. We werken achter de schermen door en doen dat op veel fronten tegelijk. Alles gaat rustig voorwaarts. We concentreren ons nu vooral op het vinden van de perfecte regisseur voor bij ons team."

De regisseur moet onder meer beschikbaar zijn, kunnen en willen werken met jonge acteurs en iemand zijn waar mensen bij Disney blij van worden. Ook moet de ideale kandidaat het bronmateriaal rond Percy Jackson begrijpen.

Opvallend is dat de pilot al klaar ligt, die kan snel opgenomen worden: "Het pilotscript ligt er al, de samenvatting van het seizoen ziet er goed uit. Dat is een gigantische 'overwinning', en het heeft bijna vijftien maanden gekost om daar te komen." Kom maar op dus!
Lees meer over: Percy Jackson, Disney Plus, Rick Riordan

Populair nieuws