search
'The Nevers'-ster over het schokkende vertrek
Series / Nieuws

'The Nevers'-ster over het schokkende vertrek

Hoe viel het bij de cast van The Nevers dat Joss Whedon vertrok bij de serie?

Vorige herfst werd bekend gemaakt dat Joss Whedon zou vertrekken bij de HBO-serie The Nevers. Whedon noemde zelf als reden de commitment die het van hem vergde en de fysieke uitdagingen die kwamen kijken.

Een paar maanden later maakte HBO schrijver Philippa Coslett zijn opvolger en mocht zij de tweede helft van het eerste seizoen leiden en vormgeven. De eerste helft van het eerste seizoen, dat door Whedon gemaakt werd, ging in april van start.

Hoe was het?
Acteur Denis O'Hare vertelt nu tijdens een interview voor het eerst over het vertrek van Whedon. Hoe voelde dat voor de cast?

"We waren klaar met de opnames, gek genoeg," vertelde O'Hare. "We waren in november klaar. Dus aan de ene kant had het geen impact op ons. We lagen op schema en deden precies wat we moesten doen, namelijk terugkeren in juni en de laatste zes opnemen."

Maar iedereen wist niet zeker wat er aan de hand was. "Eerlijk gezegd wisten we niet waarom hij ging. Maar dat gezegd hebbende, lijkt Philippa Goslett de perfecte keuze. Ik denk dat er wat schrijvers blijven."

De serie werd in 2018 aangekondigd en is een historische sci-fi hybride serie die zich afspeelt in het Victoriaanse Londen en vrouwen met bovennatuurlijke krachten volgt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen