search
'Transformers' krijgt een hele toffe crossover op Netflix
Series / Nieuws

'Transformers' krijgt een hele toffe crossover op Netflix

Netflix brengt de Beast Wars naar War for Cybertron, zijn Transformers-trilogie.

Netflix heeft onthuld dat de serie Transformers: War for Cybertron de Beasts Wars-saga omvat in zijn derde en laatste seizoen.

De streamingserie speelt zich af na de Prime Wars Trilogy van Machinima. Showrunner F.J. DeSanto en schrijvers George Krstic, Gavin Hignight en Brandon M. Easton keren allemaal terug om met het derde seizoen een einde te breien aan het behoorlijk goed ontvangen geheel.

De Beast Wars
In de serie hebben we tot nu toe heel wat easter eggs gezien voor het volledige Transformers-universum, waaronder figuren, comics en eerdere series.

In de op een na laatste aflevering van het tweede seizoen, Earthrise, kregen we te zien hoe de schurk Megatron bezocht werd door zijn toekomstige versie Galvatron in de hoop hun toekomst te veranderen en te voorkomen dat ze slaaf zouden worden van de planeet-achtige Transformer Unicron.

Zes maanden na de release van het vorige deel, komt Netflix nu snel met Kingdom, het laatste deel van de serie. De Beast Wars zijn voor fans van de franchise erg bekend en krijgen dus heel wat meer te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen