search

Ons nieuws van donderdag 17 juni 2021

'Titans' seizoen 3 trailer hint op een dodelijke afloop
Series / Trailer

'Titans' seizoen 3 trailer hint op een dodelijke afloop

De serie Titans lijkt zich nu te baseren op de Death in the Family-verhaallijn.

De eerste trailer voor Titans is binnen. We zien voor het eerst bewegende beelden van het derde seizoen van de serie, die nu op HBO Max te streamen is. Het lijkt er heel sterk op dat de klassieke A Death in the Family-verhaallijn gevolgd wordt.

Na een eerste blik op Jonathan Crane en Barbara Gordon, heeft HBO Max nu ook de eerste teaser trailer vrijgegeven voor de serie Titans. Zoals we al schreven, lijkt die te hinten op de beruchte A Death in the Family-verhaallijn.

De beelden
In de promo zien we dat Jason Todd zich lijkt te bevinden in een verlaten pretpark. Daar ontdekt hij een lijk met een glimlach op zijn gezicht. Vervolgens is er de onmiskenbare lach van de Joker, gevolgd door een kort shot van iemand die geslagen wordt met een koevoet.

Als je de comics gelezen hebt, dan begrijp je dat dit mogelijk het einde is voor het Boy Wonder. The Joker vermoordt hem namelijk precies op deze manier in de comics. Misschien is het een manier van de makers om ons te misleiden, maar duidelijk is dat de Scarecrow niet de enige klassieke Batman-schurk is die we te zien krijgen.



Het derde seizoen van de serie gaat van start op HBO Max, waar de serie eerder te zien was op DC Universe. In Nederland kan je afleveringen streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gloednieuwe trailer 'Star Trek: Picard' seizoen 2
Series / Nieuws

Gloednieuwe trailer 'Star Trek: Picard' seizoen 2

Patrick Stewart is (opnieuw) terug als Enterprise-kapitein Jean-Luc Picard in het nieuwe seizoen van Star Trek: Picard.

Paramount+ vierde gisteren Captain Picard Day toepasselijk genoeg met een nieuwe trailer voor Star Trek: Picard seizoen 2. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

Na een teaser waarin de terugkeer van Q werd aangekondigd op First Contact Day, biedt deze trailer de eerst echte blik op John de Lancie als Q. We zien hem tegenover Patrick Stewarts Jean-Luc Picard, met wie hij maar wat graag discussieert.

De trailer laat ook zien dat in het tweede seizoen tijdreizen en alternatieve tijdlijnen een belangrijke rol spelen. Zo zien we Picard opnieuw in zijn klassieke Starfleet-uniform en Seven of Nine (Jeri Ryan) zonder haar Borg-implantaten.

Trailer én poster
Paramount+ heeft tevens een nieuwe teaser-poster voor het nieuwe seizoen vrijgegeven. Deze kun je natuurlijk ook hieronder bekijken.

CBS Studios maakt Star Trek: Picard samen met Secret Hideout en Roddenberry Entertainment. Alex Kurtzman, Akiva Goldsman, Terry Matalas, Patrick Stewart, Heather Kadin, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Doug Aarniokoski en Dylan Massin doen dienst als uitvoerend producenten. Akiva Goldsman en Terry Matalas zijn dit seizoen de showrunners.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe de Marvel-serie 'Loki' aansluit op 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Nieuws

Hoe de Marvel-serie 'Loki' aansluit op 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

De schrijver: "Dat is een andere tak van het multiversum".

In de eerste aflevering van de serie Loki op Disney+ was er een snelle verwijzing naar het personage Phil Coulson (Clark Gregg) die in The Avengers vermoordt wordt door Loki. Een verwijzing naar Coulsons terugkeer in Agents of S.H.I.E.L.D. bleef helaas uit.

In gesprek met Fandom ging schrijver Michael Waldron wel even in op de situatie. Nu zijn er immers tijdlijnen in een multiversum en op die wijze zou Agents of S.H.I.E.L.D. vrij makkelijk passen in het grotere Marvel Cinematic Universe. De TVA in Loki zou er sowieso van moeten weten.

Een andere tak van het multiversum
Volgens Waldron speelt Agents of S.H.I.E.L.D. zich af in een ander universum dan de "heilige tijdlijn" die nu wordt gevolgd in het Marvel Cinematic Universe.

"Nee, kijk, dat is misschien een andere tak van het multiversum," vertelde Waldron aan Fandom. "Ik denk dat het al opwindend genoeg is om Coulson te noemen, alleen al het feit dat het die vragen oproept."

Overigens had WandaVision ook al raakvlakken met Agents of S.H.I.E.L.D.. WandaVision-schrijver Jac Schaeffer ging er destijds niet op in. Mogelijk vindt Marvel Studios ooit een moment om Agents of S.H.I.E.L.D. te verbinden aan het grotere geheel, evenals bijvoorbeeld de Netflix/Marvel-series als Daredevil en The Punisher.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volgende seizoen 'Titans' krijgt coole blik op Robin
Series / Foto's

Volgende seizoen 'Titans' krijgt coole blik op Robin

Titans seizoen drie is in de maak en deze zomer verschijnt het seizoen op HBO Max.

De stevige DC-serie Titans is in Nederland vooralsnog te volgen op Netflix en aankomende zomer verschijnt seizoen drie op HBO Max. Op dit moment leggen de makers de laatste hand aan de slotaflevering.

Via fotograaf Dewucme krijgen we een fraaie blik op Jason Todd / Robin / Red Hood van acteur Curran Walters. Veel zegt het niet over het aankomende seizoen, maar het geeft wel een passende blik op de duistere serie.

Interne strijd bij Titans
"De interne strijd. Achter de schermen met Curran Walters op de set van Titans. Toen ik naar de foto keek, voelde ik de roeping om een kleine animatie toe te voegen," aldus de fotograaf.

Even geleden werd duidelijk dat Titans in augustus terugkeert met het derde seizoen. Dit keer verschijnt de serie op HBO Max in plaats van DC Universe.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' duikt in een eeuwenoude ruzie
Series / Nieuws

'The Witcher' duikt in een eeuwenoude ruzie

De serie The Witcher op Netflix gaat een interessante richting in voor de fans.

De anime The Witcher: Nightmare of the Wolf gaat een beruchte ruzie verkennen. The Witcher: Nightmare of the Wolf werd vrij snel na het debuut van The Witcher aangekondigd en breidt het canon flink uit.

Het gaat om een animatiefilm, die waarvan we al wisten dat deze zich voor een deel zou focussen op Vesemir, de leermeester van Geralt of Rivia, en diens verleden. Meer details hadden we nog niet, tot nu.

Eindelijk wat details
Tijdens het Annecy International Animation Film Festival werd geteased dat de film kijkt naar de reden waarom Witchers en Mages niet met elkaar overweg kunnen. Ze beginnen ooit als bondgenoten en eindigen met een groot wantrouwen richting elkaar.

Voor Geralt was er Vesemir, horen we van Variety dat aanwezig was bij de sessie van Lauren Schmidt Hissrich. "Hij houdt van zijn werk als Witcher en de aardse geneugten die hij hierdoor kan genieten. Maar Vesemir, die normaal onverstoorbaar lijkt, komt in gewetensnood als een nieuwe macht het Continent bedreigt. Hij moet opnieuw kijken naar de vraag waarom hij dit werk doet."

We leren dus ook meer over het verleden van Vesemir en met name over zijn beweegredenen en hoe zijn verleden impact had op het Continent dat we in de serie zien. Wanneer de film uitkomt is niet bekend.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ stopt met nieuwe series op vrijdagen, dit wordt de nieuwe dag
Series / Streaming-diensten

Disney+ stopt met nieuwe series op vrijdagen, dit wordt de nieuwe dag

Disney+ gaat zijn nieuwe afleveringen op een andere dag lanceren dan tot nu toe het geval was.

Het lijkt erop dat het besluit van Disney+ om Marvel-serie Loki voortaan op woensdagen uit te brengen geen exclusief besluit is geweest. Als het een test was, is de serie met vlag en wimpel geslaagd.

Diseny+ heeft namelijk besloten om voortaan van de woensdagen zijn vaste releasedag te maken. Dat betekent dat vanaf nu alle Originals van Disney+ op woensdagavond een nieuwe aflevering lanceren. Daarom lijkt de serie Monsters at Work zijn release ook wat op te hebben moeten schuiven.

Vrijdag of woensdag
Je hoeft je geen zorgen te maken over de manier waarop series nu uitgebracht worden. Series die nu al gaande zijn op Disney+ en op vrijdagen een nieuwe aflevering krijgen, blijven op vrijdagen uitkomen. Dat geldt dus bijvoorbeeld voor Star Wars: The Bad Batch.

Belangrijk is wel dat de series Monsters at Work, Turner & Hooch, Behind the Attraction, Chip 'n' Dale: Park Life, Turning the Tables with Robin Roberts, The Wonderful World of Mickey Mouse, Growing Up Animal en Short Circuit op woensdagen een nieuwe aflevering krijgen.

Dat Disney+ deze keuze gemaakt heeft, betekent dat drie van de grootste streamingdiensten hun originals nu op drie opeenvolgende dagen lanceren. Disney+ op woensdag, HBO Max op donderdag en Netflix op vrijdag.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Toch goed nieuws voor 'WandaVision'-fans? Marvel-baas over een tweede seizoen
Series / Nieuws

Toch goed nieuws voor 'WandaVision'-fans? Marvel-baas over een tweede seizoen

De behoorlijk aparte Marvel-serie WandaVision kan mogelijk dan toch een tweede seizoen krijgen.

Krijgt de serie WandaVision van Disney+ een tweede seizoen? Fans van de serie vragen zich dat al af sinds de hitserie eerder dit jaar tot een einde kwam.

Nu reageert Marvel-baas Kevin Feige voor het eerst op die hoop en wens vanuit fans. Dat deed hij tijdens een Q&A-sessie met het publiek bij PaleyFest's virtuele panel. Feige werd gevraagd of er een vervolg komt en had een behoorlijk vaag antwoord.

Meer WandaVision?
"Ja, wat een evolutie van de verhaallijn betreft, gaat dat waarschijnlijk en onvermijdelijk door op een heleboel verschillende manieren," aldus Feige over de voortzetting van de verhalen van Wanda Maximoff en Vision.

Het verhaal van Wanda wordt in elk geval voortgezet in de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Die bouwt voort op het einde van WandaVision waarin we te zien kregen wat voor nieuwe magische krachten zij kreeg.

Maar "dit is de eerste plek waar we die krachten zien evolueren en zeker niet de laatste". De vraag is ook hoe het verhaal van White Vision verder gaat, en of de serie wel een tweede seizoen kan krijgen gezien de aard van de serie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Behoorlijk gaaf nieuws voor 'Black Mirror'-fans
Series / Nieuws

Behoorlijk gaaf nieuws voor 'Black Mirror'-fans

De fans van Black Mirror, toch een beetje de Twilight Zone van onze tijd, kunnen blij zijn met dit nieuws.

De serie Black Mirror blijft verbazen. Nu horen we namelijk dat er mogelijk een spin-off van het kindje van Charlie Brooker komt.

Elke aflevering van Black Mirror vertelt weer een ander verhaal. Een van de best ontvangen afleveringen is die uit 2017 met de titel USS Callister. Deze won maar liefst vier Primetime Emmy Awards, waaronder die voor een Outstanding Television Movie.

Gave aflevering
De aflevering was een spin op Star Trek. We volgen het personage Robert Daly, gespeeld door Jesse Plemons. Hij is een game-ontwikkelaar die zich terugtrekt in een gesimuleerde wereld die heel erg geïnspireerd is op de serie uit de jaren zestig.

Daly speelt een tirannieke versie van Captain Kirk, die zijn bemanning rond commandeert omdat ze overal mee akkoord moeten gaan. Een van de personages is verder Nanette Cole (Cristin Miliote), een medewerker van Daly die hij namaakt in het spel en zich al snel realiseert dat ze gevangen zit in het spel.

De aflevering eindigt ermee dat de virtuele crew in opstand komt tegen hun wrede baas en vervolgens besluit het virtuele universum te verkennen. Giant Freakin Robot stelt dat hier een serie over wordt gemaakt, eentje waar we al jaren geruchten over horen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Megaorgie in 'The Boys' wordt echt knettergek
Series / Nieuws

Megaorgie in 'The Boys' wordt echt knettergek

Showrunner Eric Kripke heeft de dailies gezien en belooft dat het een bijzondere special wordt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Herogasm is iets waar fans van The Boys al over nadenken sinds bevestigd werd dat de televisieserie van Amazon Prime Video dat element uit de comics naar live-action gaat brengen. Velen dachten dat het te ver zou gaan voor een live-action serie.

Dat komt vooral omdat Herogasm een behoorlijk gestoord evenement in de comics is. Maar showrunner Eric Kripke bevestigde onlangs al dat die verhaallijn naar de serie van Amazon Prime Video komt. En wederom teaset hij die aankomende verhaallijn.

Gestoorde seks
In een bericht op Twitter schreef Kripke: "Um. Dus. Ik heb de dailies gezien en die zijn, verreweg, de meest gestoorde dailies die ik ooit in mijn carrière gezien heb. #YouAreNotF-ckingReady." Daarop reageerde het officiële account van de serie met de opmerking: "als je ons op deze manier blijft teasen, gaan we een Herogasm hebben".



In de Herogasm-comic vertellen de Vought-superhelden het brede publiek dat ze de ruimte in reizen om het op te nemen tegen een bedreiging voor de hele planeet. In werkelijkheid reizen ze naar een eiland om te ontspannen. Althans, om gestoorde seks te hebben.

In de comics maakt Soldier Boy voor een belangrijk deel onderdeel uit van de verhaallijn. Hij probeert in de comics Homelander te versieren om een plek binnen The Seven te veroveren. Niet alleen krijgt hij die niet, ook eindigt hij in een vervelende en compromitterende positie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van gigahit 'Cruel Summer'? Dan krijg je nog meer!
Series / Nieuws

Fan van gigahit 'Cruel Summer'? Dan krijg je nog meer!

De serie krijgt een tweede seizoen van Freeform, en komt naar Amazon Prime Video.

De serie Cruel Summer is de best bekeken serie ooit van Freeform. En dus is het niet gek dat de boel een tweede seizoen krijgt. Dat vlak nadat de finale van de serie te zien is geweest.

De serie van Jessica Biel schijnt met een nieuw verhaal terug te keren. De vraag is of we dan dezelfde personages en acteurs te zien krijgen, of dat men het verhaal op eenzelfde manier vertelt met een nieuwe cast aan personages.

Cruel Summer
Cruel Summer is de eerste die debuteerde onder de leiding van de nieuwe Freeform-baas Tara Duncan. Onder haar werd het de best bekeken serie ooit van de televisiezender die van Disney is en zelfs de meest bekeken nieuwe dramaserie op een kabelzender bij vrouwen van tussen de 18 en 34 jaar oud.

Er keken gemiddeld 6,8 miljoen mensen naar een aflevering, waarmee het ook echt een succes is.

Cruel Summer is een psychologische thriller die twee jonge vrouwen volgt: Kate Wallis (het populaire meisje met een heerlijk leven die op een dag vermist raakt) en Jeanette Turner (de nerd die verbonden wordt aan haar verdwijning).

Hoewel alles erop wijst dat Jeanette schuldig is, rijst al snel de vraag of Kate wel is wie ze leek te zijn. Het verhaal wordt over drie zomers verteld, met wisselende perspectieven en laat zien hoe een meisje van een lieve outlier kan verworden tot een van de meest gehate mensen van Amerika.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt er een 'Captain America'-serie naar Disney+?
Series / Nieuws

Komt er een 'Captain America'-serie naar Disney+?

Dat is pas een interessant gerucht rond het toekomstplan van Marvel Studios.

Keert Chris Evans terug in de rol van Captain America in het Marvel-universum? De acteur zegt van niet. Marvel-baas Kevin Feige zegt ook van niet. Maar geruchten blijven er genoeg rondgaan, natuurlijk ook vandaag weer.

De site Giant Freakin Robot beweert zelfs dat er een televisieserie komt rond Captain America voor op Disney+. De kans daarop lijkt bijzonder klein, maar Evans zou getekend hebben voor meerdere films of series. Op die manier kan zijn personage dan terugkeren.

Steve terug in de tijd
In de serie rond Captain America zouden we te zien krijgen hoe Steve Rogers door de tijd, geschiedenis, ruimte en zelfs verschillende dimensies reist om de Infinity Stones terug te brengen naar de tijd waar ze horen.

Hij zou zelfs hulp inroepen van zijn voormalige aartsvijand Johann Schmidt, ofwel de Red Skull, om hem bij te staan met het terugplaatsen van de Soul Stone.

Eerlijkheidshalve klinkt het gerucht nogal onzinnig. Marvel Studios lanceerde immers de serie The Falcon and the Winter Soldier, die eindigde met de titel Captain America and the Winter Soldier, een verwijzing naar het feit dat het personage van acteur Anthony Mackie zijn nieuwe identiteit als Cap omarmde.

Waarom zou Marvel Studios dan terug in de tijd springen met een serie rond Steve Rogers?



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Transformers' krijgt een hele toffe crossover op Netflix
Series / Nieuws

'Transformers' krijgt een hele toffe crossover op Netflix

Netflix brengt de Beast Wars naar War for Cybertron, zijn Transformers-trilogie.

Netflix heeft onthuld dat de serie Transformers: War for Cybertron de Beasts Wars-saga omvat in zijn derde en laatste seizoen.

De streamingserie speelt zich af na de Prime Wars Trilogy van Machinima. Showrunner F.J. DeSanto en schrijvers George Krstic, Gavin Hignight en Brandon M. Easton keren allemaal terug om met het derde seizoen een einde te breien aan het behoorlijk goed ontvangen geheel.

De Beast Wars
In de serie hebben we tot nu toe heel wat easter eggs gezien voor het volledige Transformers-universum, waaronder figuren, comics en eerdere series.

In de op een na laatste aflevering van het tweede seizoen, Earthrise, kregen we te zien hoe de schurk Megatron bezocht werd door zijn toekomstige versie Galvatron in de hoop hun toekomst te veranderen en te voorkomen dat ze slaaf zouden worden van de planeet-achtige Transformer Unicron.

Zes maanden na de release van het vorige deel, komt Netflix nu snel met Kingdom, het laatste deel van de serie. De Beast Wars zijn voor fans van de franchise erg bekend en krijgen dus heel wat meer te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'American Horror Stories'-teaser jaagt je de stuipen op het lijf
Series / Trailer

'American Horror Stories'-teaser jaagt je de stuipen op het lijf

De serie American Horror Stories laat nieuwe beelden zien, die zijn heel creepy.

Over een kleine maand is het al zover en gaat American Horror Stories van start. De spin-off serie van FX Networks heeft nu in het kader van die aanstaande release z'n eerste beelden vrijgegeven.

Althans, het gaat om een eerste teaser die duidelijk laat zien dat het een enge serie wordt. Er flitsen in de teaser heel wat verschillende beelden voorbij zonder dat ze echt context krijgen. Maar de serie teaset wel zijn 'op zichzelf staande' oorsprong.

American Horror Stories
Zoals je onderaan dit bericht kan zien in de teaser, verandert het Stories gedeelte van de titel in de video naar een slang voor de 's', een verzameling schedels voor de 'e' en martelwapens voor de 'r'. Dat in het kader van de anthologie die de serie is.

American Horror Stories staat gepland als een wekelijkse serie die elke keer weer een ander horrorverhaal vertelt. Op donderdag 15 juli vertelt FX de eerste twee daarvan, van in totaal zeven afleveringen in dit eerste deel.



Er is opmerkelijk weinig bekend over het eerste seizoen van American Horror Stories. We weten niet wie de hoofdrollen spelen en ook niet welke afleveringen we te zien krijgen, danwel waar deze over gaan. De teaser hint in elk geval wel naar de mythes en legendes die naar het schijnt centraal staan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' gaat snel verder: seizoen 8 krijgt een releasedatum
Series / Nieuws

'The Flash' gaat snel verder: seizoen 8 krijgt een releasedatum

We horen nu al van The CW wanneer zijn voornaamste Arrowverse-serie verder kan gaan.

Het zevende seizoen van The Flash is nog niet voorbij, maar we hebben alvast iets om naar uit te kijken. Het achtste seizoen heeft namelijk een releasedatum gekregen.

The Flash werd in 2014 gelanceerd en hielp het Arrowverse om te zetten tot een echte franchise. De serie focust zich op Barry Allen en zijn avonturen in Central City en is de langst lopende serie in het Arrowverse, met de meeste afleveringen tot nu toe.

Snel verder
Het zevende seizoen komt bijna tot een einde, en stopt na 18 afleveringen, waarmee 't het kortste seizoen van de serie tot nu toe zal zijn. Gelukkig hoef je daarna niet gigantisch lang te wachten op het volgende en achtste seizoen, want dat zal op dinsdag 16 november in de Verenigde Staten verder gaan.

Dit zevende seizoen ging nog van start met de afronding van de Mirrorverse-verhaallijn van het zesde seizoen. Daarna dook de serie volledig in een verhaallijn rond de nieuwe Speed Force van Barry. De meest recente afleveringen hebben al afscheid moeten nemen van Tom Cavanagh en Carlos Valdes.

En nu werkt The Flash richting een explosieve finale in zijn zevende seizoen, waarbij Bart Allen (ofwel Impulse) zijn debuut maakt, en Nora Allen terugkeert. Dat in het kader van de speciale 150ste aflevering van de serie.

De serie is dus op dinsdagen te zien in de VS, als het verleden een indicatie kan zijn voor de toekomst, betekent dit dat de show in Nederland een dag later te zien is op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Westworld' heeft goed nieuws voor je
Series / Nieuws

'Westworld' heeft goed nieuws voor je

Het vierde seizoen van de serie Westworld wordt nu opgenomen, dat is goed nieuws!

Als je fan van Westworld bent, nadert het moment om jezelf weer 'aan' te zetten met rasse schreden. De opnames van het vierde seizoen zijn namelijk officieel begonnen!

We horen nu via acteurs Jeffrey Wright (die de rol van Bernard Lowe speelt) en actrice Thandiwe Newton ("de opnames beginnen binnenkort") dat de productie begonnen is. De HBO-serie komt er hopelijk snel aan met zijn nieuwe seizoen.

Westworld seizoen 4
Het derde seizoen van Westworld eindigde met een explosieve cliffhanger die heel wat mogelijk maakt in het vierde seizoen. Fans vroegen zich natuurlijk heel erg af waar het heen zou gaan in de toekomst van de serie.

Daarover zei schrijver en medebedenker Jonathan Nolan nog: "het wordt een balanceeract waarbij we zoeken naar manieren om dit goed en veilig verder te brengen." Waar het nu precies heen zal gaan is niet helemaal duidelijk, al weten we wel heel zeker dat er een grote en behoorlijk spannende strijd aan zit te komen tussen mens en machine.

Die strijd zal vermoedelijk snel escaleren in de serie. Het vierde seizoen heeft nog geen releasedatum, maar nu de opnames begonnen zijn lijkt de boel binnen een jaar wel op HBO te kunnen beginnen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki': Dit moet je weten over de nieuwe aflevering
Series / Featured

'Loki': Dit moet je weten over de nieuwe aflevering

De serie Loki bevat heel wat heel gave nieuwe onthullingen, dit zijn ze.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Loki is al op een derde. De tweede aflevering staat namelijk op Disney+, waarmee we alweer meer kunnen zien van de avonturen van het Marvel-personage.

In de tweede aflevering wordt het wereldbouwen rond de Time Variance Authority en zijn futuristische kantoren even opzij geschoven ten faveure van de tijdreisavonturen van Loki en Mobius M. Mobius. We duiken meteen in de belangrijkste onthullingen van deze aflevering. Let dus op: dit artikel staat vol spoilers.

Gekke onthulling
De TVA was zich bewust van de manier waarop Loki zich kon verstoppen in de tijdlijn. Daar lijkt het in elk geval op. Door zich vlak voor een apocalypse te verschuilen, kan iemand alles doen wat 'ie maar wil zonder dat dit grote consequenties voor de rest van de tijdlijn heeft. Dat niemand van de TVA dat snapte is toch wel gek?

Roxxcart
De aflevering duikt onder meer in de Roxxon Energy Corporation, een fictief gasbedrijf dat vaak een rol heeft gehad in de Marvel-comics en het Marvel-universum. Elke keer weer was het op de een of andere manier te zien en in de comics ook steevast verbonden aan kwaadaardige personages die het op onze helden voorzien hadden. De Variant geeft snoep weg, dat verkocht wordt bij Roxxcart tussen 2047 en 2051. Zou deze aanwezigheid een grotere rol hebben?

Wat is echt?
Als TVA-agent Hunter C-20 gevonden wordt door Mobius en co., lijkt ze fysiek niet gewond, maar is ze mentaal helemaal de weg kwijt. Ze herhaalt continu: "het is echt, het is echt". Wat ging er mis? Het lijkt er in elk geval op dat er meer speelt van een Variant.

Dé Variant
Als we het toch over die Variant hebben: die is nu meteen onthuld in de vorm van Lady Loki, de Mistress of Mischief met gouden hoorns en al. Wat ze te doen heeft met de TVA is niet duidelijk, maar we horen haar wel zeggen tegen Loki dat het niet om hem draait. En dat 'ie zich schrap moet zetten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.