Nòg een 'Star Wars'-serie in de maak en wat voor een

Nòg een Star Wars-serie in de maak en wat voor een

Er zou een Star Wars-serie rond de Inquisitors gemaakt worden door Lucasfilm.

Jim Pedd, 18 juni 2021 om 07:57

Er wordt aan heel wat verschillende Star Wars-series gewerkt. Het gerucht gaat al langere tijd dat de Inquisitors hun debuut gaan maken in een van de series. Nu leren we dat die mogelijk zelfs een eigen serie gaan krijgen.
De Inquisitors waren al als geanimeerde personages te zien. Het gaat om Force-gevoelige moordenaars die werken voor Darth Vader en moeten proberen de overblijfselen van de Jedi uit te moorden. Waar Order 66 en de gevolgen daarvan al gruwelijk maken, is dit misschien wel nog gruwelijker.

Eigen serie?
Het gerucht gaat nu dat de Inquisitors een heel eigen serie krijgen. De personages zouden hun debuut maken in de serie rond Obi-Wan Kenobi en daarna een spin-off krijgen.

Het verhaal gaat al langere tijd dat Moses Ingram een van de Inquisitors speelt. Dat nieuws hoorden we al vaker en gezien de band die ze hebben met Obi-Wan Kenobi, Darth Vader en Ahsoka Tano, is dat niet eens zo'n heel gek verhaal.

Nu Dave Filoni de Executive Creative Director van Lucasfilm is, valt ook maar te hopen dat hij straks de richting van Star Wars naar de Inquisitors brengt. Gezien het feit dat hij een van de grootste voorstanders daarvan schijnt te zijn, belooft dat veel goeds.
Bron: That Hashtag Show

Lees meer over: Star Wars, Disney Plus, Inquisitors

Populair nieuws