'Loki'-twist verandert alles

'Loki'-twist verandert alles

Deze twist in de serie Loki maakt dat niets hetzelfde blijft in de Disney+-serie.

Jim Pedd, 18 juni 2021 om 07:22

De serie Loki zette nu ook al zijn tweede aflevering online. De eerste onthulde dat de geheime schurk van de serie een variant van Loki was. En nu blijkt wie dat precies is, namelijk een vrouwelijke variant: Lady Loki, gespeeld door de Engelse actrice Sophia Di Martino.
Tijdens een interview over het personage, vertelde de voornaamste schrijver van de serie, Michael Waldron, dat Lady Loki "het spel van de serie" volledig opnieuw zal indelen. Niets blijft hetzelfde hierdoor.

Alles wordt anders
"We wilden de rit blijven opbouwen en dit voelde als precies de juiste lading nieuw dynamiet," aldus Waldron. Hij vindt het geweldig hoe de actrice het tot nu toe gedaan heeft.

"Haar energie is buitengewoon. Ze verricht geweldig werk in aflevering 2, en hun scène samen, waarin ze zijn energie deelt, is hilarisch, al is het ook kort. Ik wist altijd dat we in een serie waarin we meerdere tijdlijnen en varianten en alles zouden volgen, we een letterlijke spiegel voor wilden houden aan Loki."

De aflevering eindigt met reset charges die afgaan in talloze locaties in het Marvel Cinematic Universe, waaronder plekken als Asgard, Titan, Jotunheim, Xandar en zelfs Ego the Living Planet. Dat belooft wat!
Bron: CinemaBlend

Lees meer over: Loki, Disney Plus, Marvel Studios, MCU, Tom Hiddleston

Populair nieuws