De meeste Disney+-leden zeggen hun abonnement op als deze serie verdwijnt

Disney+ kan veel mensen verliezen

Disney+ zou heel wat abonnees kunnen verliezen als men The Mandalorian annuleert.

Jim Pedd, 16 juni 2021 om 06:00

Het lijkt erop dat Disney+ heel erg afhankelijk is van de serie The Mandalorian voor zijn succes. De streamingdienst mag dan wel meer dan 100 miljoen abonnees hebben, bijna de helft zegt z'n abonnement op te zeggen als de Star Wars-serie ermee stopt.
Disney+ lanceerde The Mandalorian als zijn eerste live-action serie en eerste echte Original. Met groot succes, zo erg dat de serie niet mag stoppen wat heel wat mensen betreft.

Abonnement opzeggen
De site Looper deed een onderzoek en vroeg wanneer Disney+-abonnees op zullen stappen. Het blijkt dat de meeste mensen het niet zien zitten als de avonturen van Din Djarin, het personage van Pedro Pascal, stoppen.

Maar liefst 49,53 procent van de respondenten liet namelijk weten hun abonnement niets meer waard te vinden als de serie stopt. Ze zeggen zelfs hun abonnement op in dat geval.

Daarmee is het meteen goed nieuws voor Disney+, omdat de streamingdienst flink wat nieuwe series in de franchise maakt. Zo ook Ahsoka en The Book of Boba Fett, die beiden expliciet gekoppeld worden aan de serie The Mandalorian. Voorlopig zit het dus wel goed.
Bron: Looper

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Abonnement

Populair nieuws