search

Ons nieuws van vrijdag 18 juni 2021

Netflix voegde deze week 17 (!) series nieuw toe
Series / Nieuws

Netflix voegde deze week 17 (!) series nieuw toe

Het was een behoorlijk drukke week op Netflix met maar liefst 15 nieuwe series.

Het gaat er goed aan toe op Netflix deze week, met maar liefst vijftien nieuwe series. We kijken eerst naar de series waarvan een nieuwe aflevering debuteerde en dan naar series met complete seizoenen.

DC's Legends of Tomorrow (S06E06): Mick volgt Sara. De anderen vermommen Johns herenhuis als een psychiatrische inrichting uit de jaren 50 om een alien te ondervragen die zich voordoet als Amelia Earthart.

The Flash (S07E13): Cecile probeert uit een telepathische gevangenis te ontsnappen. Chester vervangt Cisco, maar de overgang verloopt moeizaam. Team Flash plant een roofoverval.

Let's Eat: Een verzekeringsagent met een foodblog komt een vriendin van de basisschool tegen die het op hem gemunt heeft. Maar al snel wordt hij haar sidekick.

Metallica: Some Kind of Monster (2 seizoenen): Deze verzameling bestaat uit de veelgeprezen rockdocumentaire over Metallica en een film waarin we zien hoe de groep 10 jaar later nog steeds succes heeft.

Rijmpjes uit Rijmstad (2 seizoenen): Ben je dol op lekkere, vrolijke liedjes? Zing mee met de vrienden uit Rijmstad, die hun verbeelding gebruiken en problemen oplossen!

Elite historias breves: Guzmán Caye Rebe seizoen 1: Rebe organiseert een gezellige housewarming voor haar vrienden, maar de sfeer slaat om door de aanwezigheid van drugs en plotselinge ongenode gasten.

Elite historias breves: Nadia Guzmán seizoen 1: Nadia gaat voor de bruiloft van haar zus naar Spanje en twijfelt of ze moet afspreken met Guzmán wie ze een langeafstandsrelatie heeft.

Workin' Moms seizoen 5: Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.

Elite historias breves: Omar Ander Alexis seizoen 1: Nu Ander aan de beterende hand is, wil hij zijn chemopartner Alexis deze zomer ondersteunen bij zijn behandeling.

Elite historias breves: Carla Samuel seizoen 1: Samuel maakt een groot romantisch gebaar op het vliegveld in een poging om Carla over te stappen voor haar vlucht naar Londen.

Black Summer seizoen 2: Tijdens de donkere dagen direct na een zombieapocalyps werken volslagen vreemden samen om te overleven en terug te keren naar hun dierbaren.

Katla seizoen 1: Een jaar na de uitbarsting van een met ijs bedekte vulkaan geeft het smeltende ijs mysterieuze elementen uit prehistorische tijden prijs, met onvoorziene gevolgen.

The Rational Life: Ze kiest altijd reden boven emotie. Maar een vrouw worstelt daarmee als ze zich aangetrokken begint te voelen tot twee verschillende mannen.

Elite seizoen 4: Een strikt schoolhoofd en vier leerlingen komen aan bij Las Encinas, waarmee nieuwe romances, intense geruchten en een nieuw mysterie beginnen.

The World's Most Amazing Vacation Rentals: Heb je een krap budget, of zoek je gewoon iets nieuws? Drie reizigers bezoeken shortstays wereldwijd en delen de beste tips voor je vakantie.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Watchmen'-ster blijkt haar rol aan een opmerkelijke wending te danken te hebben
Series / Nieuws

'Watchmen'-ster blijkt haar rol aan een opmerkelijke wending te danken te hebben

Sigourney Weaver bleek een van de hoofdrollen in Watchmen afgewezen te hebben.

De populaire serie Watchmen van HBO zat vol verrassingen. Niet alleen voor het publiek, ook voor de cast en crew. Zo bleek actrice Jean Smart zich slechts kort voor de productie bij de cast gevoegd te hebben.

Vandaag blijkt dat Sigourney Weaver de rol aangeboden had gekregen van Silk Spectre. Waarom ze die rol afwees is niet bekend, al is duidelijk dat Smart zich pas laat bij het project voegde nadat Weaver enkele dagen voor de productiestart verstek liet gaan. Ze was dus ook verbonden aan de serie.

Plotseling gecast
"Ik werd twee dagen voordat ik moest beginnen ingehuurd," onthulde Smart aan Variety. "Ik zal echt eerlijk zijn: ik heb het aan Sigourney Weaver te danken die de rol afwees. Dus, bedankt Sigourney. Ik wist niets over de graphic novel en het verhaal."

"Ik las de pilot en dacht: 'Dit is buitengewoon'. Ik had nooit iets in science fiction gedaan en het feit dat Damon [Lindelof] zo'n tragisch onderdeel van onze geschiedenis waar bijna niemand iets van af wist, gebruikte, was zo schokkend. Ik had nooit van de Tulsa-slachting gehoord. Daarom denk ik dat hij nee zei toen ik vroeg of hij een tweede seizoen zou maken."

Dat tweede seizoen zou er misschien kunnen kopen, maar hangt voor HBO af van de wensen van showrunner Damon Lindelof.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix annuleert weer een populaire serie na slechts 1 seizoen
Series / Nieuws

Netflix annuleert weer een populaire serie na slechts 1 seizoen

Netflix heeft besloten een punt te zetten achter de original Grand Army.

En weer sneuvelt een Netflix-serie na slechts één seizoen. Vandaag is bekend gemaakt dat Netflix een punt zet achter de tienerserie Grand Army. Er komt dus geen tweede seizoen.

De tienerdramaserie werd in oktober 2020 gelanceerd op de streamingdienst, met een eerste seizoen van negen aflevering. De serie werd gemaakt en geproduceerd door Katie Cappiello en is losjes gebaseerd op haar werk Slut: The Play.

Grand Army
Centraal stonden vijf leerlingen op de grootste publieke middelbare school in Brooklyn. Zij worstelen in een chaotische wereld en moeten vechten om te slagen, overleven, vrij te breken en kansen voor de toekomst te grijpen.

In het seizoen zien we onder meer thema's als de rape culture, racisme, seksuele identiteit, pesten, geweld en terrorisme passeren. Maar ondanks deze ambitieuze inslag en heel wat tevreden fans, voegt Grand Army zich bij een groeiende lijst met series die al na één seizoen sneuvelen op Netflix.

De streamingdienst zette de afgelopen tijd onder meer een punt achter de dure en populaire Originals Jupiter's Legacy en The Irregulars. Gelukkig zitten er nog heel wat andere projecten aan te komen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' onthult eindelijk de richting van zijn laatste seizoen
Series / Nieuws

'The Walking Dead' onthult eindelijk de richting van zijn laatste seizoen

The Walking Dead op AMC krijgt nu een synopsis voor het eerste van drie delen van zijn laatste seizoen.

AMC Networks heeft een behoorlijk uitgebreide synopsis vrijgegeven voor het eerste deel van het laatste seizoen van The Walking Dead. Vanaf 22 augustus kunnen we acht opeenvolgende weken zien hoe onze helden omgaan met de nieuwe situatie.

Het is niet gemakkelijk voor onze helden om te overleven, vooral niet na de val van The Kingdom in seizoen 9 en het afbranden van de Hilltop-kolonie in seizoen 10. Alexandria staat op het punt in elkaar te klappen na de Whisperer War. En nu Maggie samen met haar zoon Hershel Rhee terug is, moet ze ook nog eens zien te overleven met Negan in de buurt, de moordenaar van haar man. Intussen zijn er ook nog King Ezekiel, Yumiko en Princess die gevangen zijn door in wit geklede soldaten.

Een synopsis
Nu is er dus een synopsis vrijgegeven en die duikt diep in het verhaal:

Onze overlevenden kregen eerder te maken met demonen uit het verleden en namen het op tegen nieuwe bedreigingen. Vriendschappen en relaties hadden te lijden hieronder. Alexandria staat enorm onder druk en is niets meer vergeleken met wat het ooit was.

Iedereen die nog leeft in Alexandria worstelt om het weer op te bouwen en zijn toenemende aantal bewoners te voeden, waaronder de overlevenden van de val van The Kingdom en het afbranden van Hilltop, evenals Maggie en haar nieuwe groep, de Wardens. Alexandria heeft meer mensen dan het kan voeden en beschermen. De situatie is zwaarder dan ooit en de boel wordt enorm gespannen.

Voedsel vinden en veilig stellen, en Alexandria beschermen voordat het net als talloze andere gemeenschappen die ze de afgelopen jaren tegenkwamen in elkaar zakt. Maar waar en hoe? Hongeriger en wanhopiger dan ooit, moeten ze samenwerken om hun kinderen te redden en mogelijk dat doen ten koste van hun eigen leven.

En hoewel Alexandria het niet weet, worden Eugene, Ezekiel, Yumiko en Princess nog altijd gevangen gehouden door mysterieuze soldaten die lid zijn van een grotere groep.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vele seksscènes overvielen 'Bridgerton'-acteur Regé-Jean Page
Series / Nieuws

Vele seksscènes overvielen 'Bridgerton'-acteur Regé-Jean Page

Acteur Regé-Jean Page was niet voorbereid om de intieme scènes in de Netflix-serie.

De succesvolle serie Bridgerton bevat nogal wat intieme scènes en nu blijkt dat acteur Regé-Jean Page helemaal niet voorbereid was op de situatie. En dat is niet gek, aangezien de serie er bomvol mee zit.

In gesprek met The Hollywood Reporter noemde de acteur de vele seksscènes in de serie "overweldigend". Hij is echter blij dat zijn familie zijn achterwerk voor lief nam in de serie.

Seksscènes overweldigend voor Regé-Jean Page
"Niemand was voldoende voorbereid. Ik was niet voldoende voorbereid en ik was erbij. Ik denk dat mensen dankbaar waren voor de intensiteit van de romantische aspecten van Bridgerton. Ik weet niet zeker hoe dankbaar ik was om het zelf te zien," aldus de acteur.

"Het was overweldigend," vervolgt Page. "Maar ik denk dat mensen overweldigd wilden worden. Mijn familie wil niet te vaak overweldigd worden door mijn achterkant, maar ze zullen het bij deze gelegenheid voor lief nemen. Iedereen lijkt nog steeds vreselijk gelukkig."

Page keert overigens niet terug voor het tweede seizoen. Bridgerton zal ook een derde en vierde seizoen krijgen van Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Titans' seizoen 3 onthult Barbara Gordon en Scarecrow
Series / Trailer

'Titans' seizoen 3 onthult Barbara Gordon en Scarecrow

Het derde seizoen van de DC-serie heeft nu ook een startdatum te pakken.

Naast het Arrowverse van The CW zijn er nog meer series gebaseerd op strips van DC Comics. Zo is de serie Titans zeer geliefd bij de fans. De serie verscheen alweer even geleden op de streamingdienst DC Universe en nu komt het derde seizoen aankomende zomer uit op HBO Max.

De gloednieuwe streamingdienst van WarnerMedia heeft nu een teaser trailer en twee foto's onthuld uit het nieuwe seizoen. Op de foto's zie je de personages Barbara Gordon en Dr. Jonathan Crane a.k.a. Scarecrow.

Foto's en teaser Titans seizoen 3
Hieronder zie je eerste twee foto's van de nieuwe personages. Via Entertainment Weekly krijgen we een blik op Barbara Gordon, gespeeld door Savannah Welch, en op Dr. Jonathan Crane, gespeeld door Vincent Kartheiser.
En hieronder zie je ook een teaser voor het derde seizoen van de serie die op 12 augustus aftrapt op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher: Blood Origin' cast een megaster
Series / Nieuws

'The Witcher: Blood Origin' cast een megaster

Niemand minder dan Pierce Brosnan zou een rol krijgen in The Witcher: Blood Origin.

Het worden prachtige tijden voor fans van The Witcher. Netflix werkt immers niet alleen aan een tweede seizoen van die serie, ook komt men met een spin-off genaamd The Witcher: Blood Origin en de film The Witcher: Nightmare of the Wolf. Vandaag horen we iets over een opmerkelijk nieuw castlid voor de serie Blood Origin.

Er zijn nog geen castleden aan het project verbonden op dit moment, mede doordat actrice Jodie Comer die de hoofdrol had moeten spelen, wegens planningsproblemen moest opstappen. Nu horen we dat mogelijk niemand minder dan James Bond-acteur Pierce Brosnan een rol aangeboden heeft gekregen.

Blood Origin
De serie Blood Origin zou dus een bijzondere hoofdrolspeler kunnen hebben in de vorm van Brosnan. Hij zou een grote naam zijn, gezien zijn verleden als James Bond.

Blood Origin speelt zich een kleine 1.200 jaar voor de gebeurtenissen van The Witcher af. We zien de oorsprong van de Witchers, maar mogelijk ook waar de vele monsters vandaan komen.

Details over de serie zijn nog altijd schaars, maar we weten dat Netflix van plan is om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met de opnames van de serie. Wie weet leren we dus snel meer over het project.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'LOST'-maker komt met een UFO-serie
Series / Nieuws

'LOST'-maker komt met een UFO-serie

J.J. Abrams gaat een documentaireserie over UFO's maken en dat belooft wat.

LOST-bedenker J.J. Abrams is uitvoerend producent van een vierdelige documentaireserie voor Showtime. Die krijgt de eenvoudige en duidelijke titel UFO, ofwel unidentified flying object.

De serie legt de nadruk op de vele UFO-meldingen die in de Verenigde Staten gedaan zouden worden. Vooral nu de Amerikaanse regering op het punt staat een uitgebreid rapport hierover vrij te geven, vragen sommigen zich af hoe het hiermee zit.

UFO-documentaire
Showtime komt nu dus met een serie over UFO's en bestudeert daarin onder meer wat de beelden van het Amerikaanse leger te betekenen hadden, voor zover dat natuurlijk te bepalen valt.

In de documentaireserie kijkt Showtime naar de invloed van de Amerikaanse regering, privébedrijven en het leger en de manier waarop zij geheimen over buitenaards leven bewaard hebben voor de wereld. Ondertussen werd de gemiddelde burger met interesse in het onderwerp belachelijk gemaakt.

De serie UFO wordt geregisseerd door Mark Monroe en Paul Crowder. De invloedrijke Abrams is dus de uitvoerend producent van de serie en zal dat doen via zijn bedrijf Bad Robot. De serie gaat op zondag 8 augustus van start op Showtime.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things'-foto's tonen een schokkende gebeurtenis
Series / Nieuws

'Stranger Things'-foto's tonen een schokkende gebeurtenis

Een van de twists van Stranger Things 4 lijkt nu al onthuld te zijn.

De opnames van het vierde seizoen van Stranger Things zijn in volle gang in Georgia. Na meerdere vertragingen gaan die eindelijk richting hun afronding.

Op de set zien we nu een bijzondere scène die opgenomen wordt. En dat belooft wat. Gezien de oneindige mogelijkheden met de context van de foto, kan het nog alle kanten op, maar de foto onthult een bijzondere gebeurtenis rond Millie Bobby Browns Eleven.

Grote spoilers
Digital Spy wist de hand te leggen op de foto's en zette ze online. We zien Browns personage dat op een brancard ligt en in een ambulance geladen wordt. Het is onzeker of de actrice zich echt daar bevindt, of dat het bijvoorbeeld een ander personage betreft.

Wel moge duidelijk zijn dat er een groot gevecht plaats zal vinden in de film. We zagen ook al beelden van het Amerikaanse leger op de set en van bewoners van Hawkins die wapens kopen en inslaan.

Hieronder de beelden:

Tweet verwijderd

Het is natuurlijk erg interessant dat wat de makers van Stranger Things betreft, de vertraging allerminst problematisch is. Sterker nog, Shawn Levy (producent) stelde dat het een positieve impact had, omdat "de Duffer-broers voor het eerst de kans hadden om het volledige seizoen te schrijven voordat de opnames begonnen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom je de fantasy saga 'Game of Thrones' van HBO moet kijken
Series / Nieuws

Waarom je de fantasy saga 'Game of Thrones' van HBO moet kijken

Familie, verraad, seks en moord! Game of Thrones is een genot voor fantasy liefhebbers

Game of Thrones is een Amerikaanse fantasy-dramaserie gebaseerd op het boek A Song of Ice and Fire van George R.R. Martin. Deze populaire serie is gemaakt door HBO en in Nederland te zien op Ziggo. Met acht seizoenen is het een hele zit, maar acteurs als Sean Bean, Sophie Turner, Maisie Williams, Kit Harington, Gwendoline Christie en Peter Dinklage maken het zeker waard.

Game of Thrones speelt zich af in de fictieve wereld Westeros. Hier verweven allerlei verhaallijnen zich en reizen de vele personages rond. De belangrijkste strijd is wie er op de IJzeren Troon van de Zeven Koninkrijken van Westeros mag zitten, en wie de politieke conflicten tussen de adellijke families weet te overleven.

Daarnaast volg je de 'Night's Watch', een verdedigingslinie van getrainde militairen tegen bedreigingen van buiten de noordgrens van Westeros. Zij beschermen het land tegen de 'wildlings' en de 'White Walkers'.Acteurs
De cast van Game of Thrones is gigantisch. Deze ensemblecast is een van de grootste op televisie. Omdat je zoveel verschillende families volgt over 8 seizoenen, een kleine selectie: Sean Bean, Michelle Fairley, Richard Madden, Sophie Turner, Maisie Williams, Alfie Allen, Gwendoline Christie, Mark Addy, Lena Headey, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Jack Gleeson, Aidan Gillen, Natalie Dormer, Jonathan Pryce, Emilia Clarke, Jason Momoa en Nathalie Emmanuel.

Er spelen ook bekende Nederlandse namen mee, Carice van Houten en Michiel Huisman.Trouwe fans
Game of Thrones heeft een grote schare van trouwe fans verzameld over de jaren. En dat is niet gek, want de serie barst van de sterke acteurs, goed ontwikkelde personages, spannende verhaallijnen en mooie sets en kostuums. Wel is er kritiek geweest op al het seksueel geweld en bloederigheid in de serie.

In totaal heeft Game of Thrones 59 Emmy Awards gewonnen, meer dan elke andere drama serie ooit. Voor veel kijkers is dit "een van de beste series ooit gemaakt".

Op IMDb krijgt Game of Thrones een 9,3, op Rotten Tomatoes krijgt dit fantasy avontuur een 89%!Wist je dat...
- Jack Gleeson (Joffrey Baratheon) een brief ontving van schrijver George R.R. Martin nadat de show was uitgezonden: "Gefeliciteerd met je geweldige optreden. Iedereen haat je!"

- De gemiddelde productiekosten per aflevering van de show, tot seizoen zes, waren ongeveer zes miljoen dollar. Dit bedrag is daarna nog gestegen tot 10 miljoen dollar.

- Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) werd in het eerste seizoen met zoveel nepbloed overgoten dat ze vast plakte aan een wc-bril tijdens een pauze.

- Met in totaal twaalf Emmy's won de show meer Emmy's in één jaar dan welke andere show dan ook. Zelfs meer dan The West Wing(1999), die er negen had.

Bekijk nu de spannende familie saga Game of Thrones en leer alles over de bewoners van Westeros.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Chris Rock weigerde mee te spelen in 'The Sopranos'
Series / Nieuws

Chris Rock weigerde mee te spelen in 'The Sopranos'

De acteur had daar, naar eigen zeggen, echter wel een goede reden voor...

Chris Rock zou meerdere keren zijn aangeboden om mee te spelen in The Sopranos, maar wees het elke keer af. De misdaadserie van HBO en David Chase liep zes seizoenen en geldt tegenwoordig als een van de beste series ooit.

Rock heeft een lange, succesvolle loopbaan als komiek, maar was door de jaren heen natuurlijk ook in een reeks grote films te zien. Denk alleen al aan de Madagascar- en Grown Ups-films. Ook presenteerde hij de Oscars twee keer.

De laatste jaren probeert Rock echter voor het serieuzere werk te gaan. Zo was hij op Broadway te zien en had hij een veeleisende rol in het vierde seizoen van Fargo. Over zijn aandeel in Spiral: From the Book of Saw zullen we het echter maar niet hebben...

Rock deed de onthulling over The Sopranos tijdens een ronde tafelgesprek. Hij zei hier het volgende over:

"Fargo was zo'n geval waarbij ik het materiaal zoveel respecteerde, dat ik niet wist of ik er onderdeel van uit wilde maken. Jaren geleden, voordat ik mijn eigen serie op HBO had, werd me op het hoogtepunt van de populariteit van The Sopranos iets vergelijkbaars gevraagd. Ze boden me meerder malen een rol aan. Maar ik zei telkens dat ik de serie te geweldig vond om hem te verpesten. Bij Fargo had ik echter minder bedenkingen. Ik was meteen van de partij toen de makers me hun plan presenteerden. Ik zag ook hoeveel aandacht ze gaven aan Bokeem Woodbine."[/i]Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nòg een 'Star Wars'-serie in de maak en wat voor een
Series / Nieuws

Nòg een 'Star Wars'-serie in de maak en wat voor een

Er zou een Star Wars-serie rond de Inquisitors gemaakt worden door Lucasfilm.

Er wordt aan heel wat verschillende Star Wars-series gewerkt. Het gerucht gaat al langere tijd dat de Inquisitors hun debuut gaan maken in een van de series. Nu leren we dat die mogelijk zelfs een eigen serie gaan krijgen.

De Inquisitors waren al als geanimeerde personages te zien. Het gaat om Force-gevoelige moordenaars die werken voor Darth Vader en moeten proberen de overblijfselen van de Jedi uit te moorden. Waar Order 66 en de gevolgen daarvan al gruwelijk maken, is dit misschien wel nog gruwelijker.

Eigen serie?
Het gerucht gaat nu dat de Inquisitors een heel eigen serie krijgen. De personages zouden hun debuut maken in de serie rond Obi-Wan Kenobi en daarna een spin-off krijgen.

Het verhaal gaat al langere tijd dat Moses Ingram een van de Inquisitors speelt. Dat nieuws hoorden we al vaker en gezien de band die ze hebben met Obi-Wan Kenobi, Darth Vader en Ahsoka Tano, is dat niet eens zo'n heel gek verhaal.

Nu Dave Filoni de Executive Creative Director van Lucasfilm is, valt ook maar te hopen dat hij straks de richting van Star Wars naar de Inquisitors brengt. Gezien het feit dat hij een van de grootste voorstanders daarvan schijnt te zijn, belooft dat veel goeds.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki'-twist verandert alles
Series / Nieuws

'Loki'-twist verandert alles

Deze twist in de serie Loki maakt dat niets hetzelfde blijft in de Disney+-serie.

De serie Loki zette nu ook al zijn tweede aflevering online. De eerste onthulde dat de geheime schurk van de serie een variant van Loki was. En nu blijkt wie dat precies is, namelijk een vrouwelijke variant: Lady Loki, gespeeld door de Engelse actrice Sophia Di Martino.

Tijdens een interview over het personage, vertelde de voornaamste schrijver van de serie, Michael Waldron, dat Lady Loki "het spel van de serie" volledig opnieuw zal indelen. Niets blijft hetzelfde hierdoor.

Alles wordt anders
"We wilden de rit blijven opbouwen en dit voelde als precies de juiste lading nieuw dynamiet," aldus Waldron. Hij vindt het geweldig hoe de actrice het tot nu toe gedaan heeft.

"Haar energie is buitengewoon. Ze verricht geweldig werk in aflevering 2, en hun scène samen, waarin ze zijn energie deelt, is hilarisch, al is het ook kort. Ik wist altijd dat we in een serie waarin we meerdere tijdlijnen en varianten en alles zouden volgen, we een letterlijke spiegel voor wilden houden aan Loki."

De aflevering eindigt met reset charges die afgaan in talloze locaties in het Marvel Cinematic Universe, waaronder plekken als Asgard, Titan, Jotunheim, Xandar en zelfs Ego the Living Planet. Dat belooft wat!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk details rond deze mysterieuze 'Star Wars'-serie
Series / Nieuws

Eindelijk details rond deze mysterieuze 'Star Wars'-serie

Star Wars: The Acolyte krijgt mogelijk iets meer details, en belooft wat.

Er zit een groot aantal Star Wars-series aan te komen naar Disney+ de komende jaren. Een van de meest opwindende series voor fans is ongetwijfeld The Acolyte en precies daar leren we nu wat meer over.

De serie The Acolyte wordt ontwikkeld door Leslye Headland en mede gemaakt door Rayne Roberts. Zij vormen het voornaamste creatieve team en duiken straks in een tijdperk dat we nog niet in live-action zagen in de Star Wars-franchise.

Eerste details
Heel veel details kregen we tot nu toe niet over de serie, maar de site Giant Freakin Robot beweert daar nu wel iets van te hebben voor ons.

Volgens de site wordt de hoofdrol in de serie gespeeld door een vrouwelijke actrice, en zoeken de makers van de serie specifiek naar een Aziatische actrice die ook goed in martial arts moet zijn. Het personage zou voor de Sith werken volgens de site.

Het feit dat de serie The Acolyte heet, duidt er al op dat we een Sith-leerling zullen volgen. Verder liet Headland al in november weten dat een vrouw centraal zou staan in de serie. Dat de hoofdpersoon werkt voor de Sith, lijkt dus niet meer dan logisch.

We weten helaas nog niet wanneer de serie te zien moet zijn. We horen in elk geval nog maar weinig, terwijl de serie op 4 mei 2020 aangekondigd werd.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van dino's? Dan hebben we goed nieuws rond 'Jurassic World'
Series / Nieuws

Fan van dino's? Dan hebben we goed nieuws rond 'Jurassic World'

Jurassic World: Camp Cretaceous krijgt sowieso een vierde seizoen, dat is topnieuws!

Jurassic World Camp Cretaceous krijgt een vierde seizoen. De serie ging in september 2020 van start en is nu bezig met zijn derde seizoen. Een indrukwekkende prestatie, die deels mogelijk is doordat de makers vanaf het begin een verhaal gepland hebben.

Daarnaast kunnen de animatoren heel effectief aan de slag, waardoor de serie in redelijk rap tempo gemaakt wordt. Zo zagen we in het eerste seizoen dat er een groepje jonge overlevenden was in Jurassic World. Hen volgden we in de seizoenen daarna.

Overleven op Isla Nublar
In het eerste seizoen kwamen we erachter dat de kids wachtten op hulp die maar niet kwam. In het tweede seizoen leerden ze hiermee omgaan en te accepteren dat ze moesten leren op een wereld met dinosaurussen; vervolgens waren er jagers die het voorzien hadden op de dino's en tot slot ontsnapten ze van Isla Nublar, met dinosaurus aan boord van hun boot.

Het vierde seizoen belooft nu heel interessant te worden en producent Colin Trevorrow belooft nu dat dit er komt, compleet met een verhaal dat hem enorm geboeid heeft. Meer nog dan alle andere verhalen in de serie tot nu toe.

De kans is groot dat, gezien eerdere releases, het vierde seizoen al in de loop van september te zien is op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.