'LOST'-maker komt met een UFO-serie

'LOST'-maker komt met een UFO-serie

J.J. Abrams gaat een documentaireserie over UFO's maken en dat belooft wat.

Jim Pedd, 18 juni 2021 om 10:27

LOST-bedenker J.J. Abrams is uitvoerend producent van een vierdelige documentaireserie voor Showtime. Die krijgt de eenvoudige en duidelijke titel UFO, ofwel unidentified flying object.
De serie legt de nadruk op de vele UFO-meldingen die in de Verenigde Staten gedaan zouden worden. Vooral nu de Amerikaanse regering op het punt staat een uitgebreid rapport hierover vrij te geven, vragen sommigen zich af hoe het hiermee zit.

UFO-documentaire
Showtime komt nu dus met een serie over UFO's en bestudeert daarin onder meer wat de beelden van het Amerikaanse leger te betekenen hadden, voor zover dat natuurlijk te bepalen valt.

In de documentaireserie kijkt Showtime naar de invloed van de Amerikaanse regering, privébedrijven en het leger en de manier waarop zij geheimen over buitenaards leven bewaard hebben voor de wereld. Ondertussen werd de gemiddelde burger met interesse in het onderwerp belachelijk gemaakt.

De serie UFO wordt geregisseerd door Mark Monroe en Paul Crowder. De invloedrijke Abrams is dus de uitvoerend producent van de serie en zal dat doen via zijn bedrijf Bad Robot. De serie gaat op zondag 8 augustus van start op Showtime.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: JJ Abrams, LOST, UFO

Informatie over de serie: Lost

Populair nieuws