'The Witcher: Blood Origin' cast een megaster

'The Witcher: Blood Origin' cast een megaster

Niemand minder dan Pierce Brosnan zou een rol krijgen in The Witcher: Blood Origin.

Jim Pedd, 18 juni 2021 om 11:50

Het worden prachtige tijden voor fans van The Witcher. Netflix werkt immers niet alleen aan een tweede seizoen van die serie, ook komt men met een spin-off genaamd The Witcher: Blood Origin en de film The Witcher: Nightmare of the Wolf. Vandaag horen we iets over een opmerkelijk nieuw castlid voor de serie Blood Origin.
Er zijn nog geen castleden aan het project verbonden op dit moment, mede doordat actrice Jodie Comer die de hoofdrol had moeten spelen, wegens planningsproblemen moest opstappen. Nu horen we dat mogelijk niemand minder dan James Bond-acteur Pierce Brosnan een rol aangeboden heeft gekregen.

Blood Origin
De serie Blood Origin zou dus een bijzondere hoofdrolspeler kunnen hebben in de vorm van Brosnan. Hij zou een grote naam zijn, gezien zijn verleden als James Bond.

Blood Origin speelt zich een kleine 1.200 jaar voor de gebeurtenissen van The Witcher af. We zien de oorsprong van de Witchers, maar mogelijk ook waar de vele monsters vandaan komen.

Details over de serie zijn nog altijd schaars, maar we weten dat Netflix van plan is om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met de opnames van de serie. Wie weet leren we dus snel meer over het project.
Bron: Giant Freakin Robot

Lees meer over: The Witcher Blood Origin, Netflix, Pierce Brosnan

Populair nieuws