'The Walking Dead' onthult eindelijk de richting van zijn laatste seizoen

Dit is het verhaal van The Walking Dead seizoen 11

The Walking Dead op AMC krijgt nu een synopsis voor het eerste van drie delen van zijn laatste seizoen.

Door onze nieuwsredactie, 18 juni 2021 13:45

AMC Networks heeft een behoorlijk uitgebreide synopsis vrijgegeven voor het eerste deel van het laatste seizoen van The Walking Dead. Vanaf 22 augustus kunnen we acht opeenvolgende weken zien hoe onze helden omgaan met de nieuwe situatie.
Het is niet gemakkelijk voor onze helden om te overleven, vooral niet na de val van The Kingdom in seizoen 9 en het afbranden van de Hilltop-kolonie in seizoen 10. Alexandria staat op het punt in elkaar te klappen na de Whisperer War. En nu Maggie samen met haar zoon Hershel Rhee terug is, moet ze ook nog eens zien te overleven met Negan in de buurt, de moordenaar van haar man. Intussen zijn er ook nog King Ezekiel, Yumiko en Princess die gevangen zijn door in wit geklede soldaten.

Een synopsis
Nu is er dus een synopsis vrijgegeven en die duikt diep in het verhaal:

Onze overlevenden kregen eerder te maken met demonen uit het verleden en namen het op tegen nieuwe bedreigingen. Vriendschappen en relaties hadden te lijden hieronder. Alexandria staat enorm onder druk en is niets meer vergeleken met wat het ooit was.

Iedereen die nog leeft in Alexandria worstelt om het weer op te bouwen en zijn toenemende aantal bewoners te voeden, waaronder de overlevenden van de val van The Kingdom en het afbranden van Hilltop, evenals Maggie en haar nieuwe groep, de Wardens. Alexandria heeft meer mensen dan het kan voeden en beschermen. De situatie is zwaarder dan ooit en de boel wordt enorm gespannen.

Voedsel vinden en veilig stellen, en Alexandria beschermen voordat het net als talloze andere gemeenschappen die ze de afgelopen jaren tegenkwamen in elkaar zakt. Maar waar en hoe? Hongeriger en wanhopiger dan ooit, moeten ze samenwerken om hun kinderen te redden en mogelijk dat doen ten koste van hun eigen leven.

En hoewel Alexandria het niet weet, worden Eugene, Ezekiel, Yumiko en Princess nog altijd gevangen gehouden door mysterieuze soldaten die lid zijn van een grotere groep.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws