search
Vele seksscènes overvielen 'Bridgerton'-acteur Regé-Jean Page
Series / Nieuws

Vele seksscènes overvielen 'Bridgerton'-acteur Regé-Jean Page

Acteur Regé-Jean Page was niet voorbereid om de intieme scènes in de Netflix-serie.

De succesvolle serie Bridgerton bevat nogal wat intieme scènes en nu blijkt dat acteur Regé-Jean Page helemaal niet voorbereid was op de situatie. En dat is niet gek, aangezien de serie er bomvol mee zit.

In gesprek met The Hollywood Reporter noemde de acteur de vele seksscènes in de serie "overweldigend". Hij is echter blij dat zijn familie zijn achterwerk voor lief nam in de serie.

Seksscènes overweldigend voor Regé-Jean Page
"Niemand was voldoende voorbereid. Ik was niet voldoende voorbereid en ik was erbij. Ik denk dat mensen dankbaar waren voor de intensiteit van de romantische aspecten van Bridgerton. Ik weet niet zeker hoe dankbaar ik was om het zelf te zien," aldus de acteur.

"Het was overweldigend," vervolgt Page. "Maar ik denk dat mensen overweldigd wilden worden. Mijn familie wil niet te vaak overweldigd worden door mijn achterkant, maar ze zullen het bij deze gelegenheid voor lief nemen. Iedereen lijkt nog steeds vreselijk gelukkig."

Page keert overigens niet terug voor het tweede seizoen. Bridgerton zal ook een derde en vierde seizoen krijgen van Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen