'The Walking Dead' krijgt er nog een serie bij

'The Walking Dead' krijgt er nog een serie bij

The Walking Dead: Origins duikt (de titel zegt het al) in de oorsprong van bepaalde personages.

Jim Pedd, 11-06-2021 17:26

AMC Networks heeft weer een nieuwe serie aangekondigd: The Walking Dead: Origins. Deze bestaat uit een reeks specials die kijkt naar de reis van vier fanfavoriete personages voordat zij terugkeren in het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead.
Dat seizoen gaat op 22 augustus van start. Op 15 juli begint men met The Walking Dead: Origins. De afleveringen duiken in het verleden van de verschillende personages en bevatten onder meer beelden van eerdere afleveringen en nieuwe interviews met de cast en crew.

Verschillende afleveringen
Elke aflevering duikt weer in een ander personage. De specials draaien om Daryl Dixon (Norman Reedus), Carol Peletier (Melissa McBride), Maggie Rhee (Lauren Cohan) en Negan (Jeffrey Dean Morgan).

De eerste aflevering van The Walking Dead: Origins wordt op 15 juli uitgezonden in de Verenigde Staten en duikt in het verhaal van Daryl. Op 22 juli zien we het verhaal van Maggie, gevolgd door dat van Negan op 29 juli. Op 5 augustus rondt men de serie al af met het verhaal van Carol.

The Walking Dead: Origins bevat bij elke aflevering ook een sneak peek van het 24 afleveringen tellende laatste seizoen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Origins

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws