search
Netflix annuleert weer een populaire serie na slechts 1 seizoen
Series / Nieuws

Netflix annuleert weer een populaire serie na slechts 1 seizoen

Netflix heeft besloten een punt te zetten achter de original Grand Army.

En weer sneuvelt een Netflix-serie na slechts één seizoen. Vandaag is bekend gemaakt dat Netflix een punt zet achter de tienerserie Grand Army. Er komt dus geen tweede seizoen.

De tienerdramaserie werd in oktober 2020 gelanceerd op de streamingdienst, met een eerste seizoen van negen aflevering. De serie werd gemaakt en geproduceerd door Katie Cappiello en is losjes gebaseerd op haar werk Slut: The Play.

Grand Army
Centraal stonden vijf leerlingen op de grootste publieke middelbare school in Brooklyn. Zij worstelen in een chaotische wereld en moeten vechten om te slagen, overleven, vrij te breken en kansen voor de toekomst te grijpen.

In het seizoen zien we onder meer thema's als de rape culture, racisme, seksuele identiteit, pesten, geweld en terrorisme passeren. Maar ondanks deze ambitieuze inslag en heel wat tevreden fans, voegt Grand Army zich bij een groeiende lijst met series die al na één seizoen sneuvelen op Netflix.

De streamingdienst zette de afgelopen tijd onder meer een punt achter de dure en populaire Originals Jupiter's Legacy en The Irregulars. Gelukkig zitten er nog heel wat andere projecten aan te komen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen