Bizarre nieuwe afbeelding 'Rick & Morty' seizoen 5

Beth lijkt in een nogal benarde situatie te komen zitten in het nieuwe seizoen.

Zilko Tarici, 19 juni 2021 10:40

Via het officiële Twitter-account van Rick and Morty is een bizarre afbeelding van Beth in seizoen 5 van de animatieserie vrijgegeven. Je kunt de afbeelding hieronder bekijken.
Het nieuwste seizoen van Rick and Morty komt zeer binnenkort uit, dus we krijgen steeds meer te zien van wat we kunnen verwachten. Voor Beth belooft het nieuwe seizoen in elk geval niet veel goeds!

In de co-creatie van Dan Harmon en ster Justin Roiland zien we hoe een gestoorde wetenschapper terugkeert naar zijn dochter en familie. Zijn nietsvermoedende kleinzoon wordt door zijn opa op sleeptouw genomen tijdens allerhande bizarre intergalactische avonturen.

Populaire animatie
Roiland verzorgt in de serie de stem van de twee hoofdpersonages. Ook horen we Spencer Grammer als Morty's zus Summer, Sarah Chalke als Morty's moeder en Ricks dochter Beth en Chris Parnell als Morty's vader Jerry.

Sinds het eerste seizoen uit 2013 is Rick and Morty wereldwijd een van de populairste animatieseries. De serie krijgt aan de lopende band lovende recensies en won twee Emmy's.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Rick and Morty, Netflix, Adult Swim, Justin Roiland, Dan Harmon, Chris Parnell

Populair nieuws