'Fear the Walking Dead' onthult een bizarre nieuwe zombie

'Fear the Walking Dead' onthult bizarre zombie

De kernramp aan het einde van Fear the Walking Dead heeft grote gevolgen.

Jim Pedd, 19 juni 2021 om 08:43

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

We krijgen verrassend genoeg nu al een blik op Fear the Walking Dead. Het zevende seizoen van de serie laat een van zijn zombies zien.
Fear the Walking Dead duikt straks in een kernramp. Teddy wist te slagen in zijn plan om maar liefst tien kernbommen te laten ontploffen in Texas. De staat werd daarmee de plek waar een heleboel mensen die de zombies wisten te overleven, stierven.

Gruwelijke nieuwe zombies
Eerder hoorden we al van een van de showrunners, Ian Goldberg, dat dit seizoen bizarre nieuwe zombies zou tonen. Precies daarvan krijgen we er nu eentje te zien."In basis hebben we dit gebied van Texas opgeblazen en dat brengt een totaal nieuwe realiteit met zich mee die onze personages moeten zien te overleven," vertelde Goldberg. Wat hem betreft zijn ze daar wel klaar voor: "we hebben hen enorm zien groeien de afgelopen zes seizoenen."

Maar het leven is zeker niet meer hetzelfde voor Morgan, Grace en hun geadopteerde dochter. Ze overleefden wel de ontploffingen, maar nu nog de rest. "Deze nieuwe wereld is verwoest, ze moeten dealen met de fallout van de kernexplosies, as, lucht die je niet kan ademen, verwoeste gebouwen en gelimiteerde hulpbronnen."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Zombie, Walker

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws