'Game Of Thrones'-actrice snapt de haat van fans voor het einde wel

Game Of Thrones-ster over haat voor het einde

Emilia Clarke snapt ergens wel waarom niet iedereen blij is met het einde van Game Of Thrones.

Jim Pedd, 19 juni 2021 om 16:02

Het is nu twee jaar geleden dat Game Of Thrones tot een einde kwam met een onbevredigend einde. Heel wat mensen zitten daar nog mee, wat niet zo heel vreemd is aangezien ze een klein decennium moesten wachten op dat einde.
Actrice Emilia Clarke, die we al die jaren konden zien als Daenerys Targaryen, snapt wel waarom niet iedereen even blij was met het einde.

Niet blij zijn
Clarke speelde acht seizoenen lang de rol van Daenerys. Zij begon ooit als een nobele dame, die ineens veranderde in een doodenge dictator die massaal mensen levend verbrandde. En dat niet iedereen het okay vindt, begrijpt ze wel.

"Ik begrijp waarom mensen boos waren. Ik begrijp het helemaal. Maar als acteur, kan je het personage waar je bloed, zweet en tranen in hebt zitten en dat een decennium lang, geen recht aan doen als je er niet okay mee bent. Begrijp je wat ik bedoel?" begon Clarke.

"Je moet ten tonele verschijnen. Je moet verschijnen en... waarom? Nou, je doet het voor jezelf en je doet het voor haar, voor de serie en voor het verhaal. Ik ben een acteur en als ik een verhaal krijg moet ik dat vertellen. Ik heb een zekere autonomie over de manier waarop het op beeld komt, maar de editor besluit hoe het eruit ziet en de schrijver besluit wat ik zeg, dus je moet naar de set gaan en dat zeggen wat je moet zeggen en dat zo eerlijk doen als je maar kan."
Bron: winter is coming

Lees meer over: Game Of Thrones, Emilia Clarke, HBO

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws