search
Nieuwe Disney+ serie is een van de meest ambitieuze projecten tot nu toe
Series / Nieuws

Nieuwe Disney+ serie is een van de meest ambitieuze projecten tot nu toe

Disney+-serie Beauty and the Beast wordt echt gigantisch ambitieus.

Disney bracht ons enige jaren geleden een live-action verfilming van Beauty and the Beast . En nu keren ze terug naar die magische wereld met een prequelserie die duikt in het verhaal van Gaston en LeFou.

Acteurs Luke Evans en Josh Gad kruipen weer in de huid van die twee. In de serie zien we hoe de twee beste vrienden werden en wat ertoe leidde dat een tovenares haar spreuk op de Prince uitsprak. En we zien een nieuwe dame, Tilly. Het wordt volgens Josh Gad een bijzonder ambitieus project.

Zeer ambitieus
"Ik kan je nu vertellen dat dit een van de meest ambitieuze projecten is waar ik ooit deelgenoot van ben geweest," begon Gad een interview.

"Luke en ik zijn zo opgewonden dat we deze personages weer tot leven mogen brengen en dat we dit met een briljant en uniek nieuw talent als Brianna Middleton mogen doen. Zij speelt het ongelofelijke nieuwe personage genaamd Tilly."

Volgens de acteur is de serie zeer ambitieus. "Liesl Tommy, die onze regisseur is, is van plan wat ongelofelijk ambitieuze dingen te doen en dat geldt ook voor onze showrunners, Adam [Horowitz] en Eddie [Kitsis], die echt naar plekken gaan je je absoluut niet verwacht en waar het publiek volgens mij niet klaar voor is."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen