search
'The Witcher' hint op de dood van een personage
Series / Nieuws

'The Witcher' hint op de dood van een personage

Een van de personages lijkt het einde van het tweede seizoen van The Witcher niet levend te halen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder deze week kregen we weer wat kleine beelden van het tweede seizoen van The Witcher te zien. Fans bekijken, zoals je vermoedelijk wel verwacht had, zo'n beetje elk frame en speculeren wat dit allemaal te betekenen heeft.

De komende tijd kunnen we heel wat nieuwe onthullingen van The Witcher seizoen 2 verwachten. De serie kijkt in de nieuwe reeks naar het boek Blood of Elves en brengt Geralt en Ciri naar het fort Kaer Morhen, waar de monsterjagers van de School of the Wolf vandaan komen.

Iemand gaat dood
Maar het lijkt erop dat dit nieuwe seizoen een stel dode personages zal omvatten. We zien in de teaser namelijk een aantal shots van Witcher-medaillons, die aan een boom en een plafond hangen.

Precies dat wijst erop dat de vroegere vrienden van ieders favoriete Witcher, Geralt of Rivia, geen positief lot beschoren zijn.

Fans speculeren vooral dat een van de bekende personages dood zal gaan in het nieuwe seizoen. Gespeculeerd wordt dat dit het werk is van Leo Bonhart, de beruchte Witcher-moordenaar en een van de grote antagonisten van de serie die we dit tweede seizoen leren kennen.



Aanbevolen artikelen