search
Deze trailer voor 'Wellington Paranormal' moet je gezien hebben
Series / Trailer

Deze trailer voor 'Wellington Paranormal' moet je gezien hebben

Wellington Paranormal is een ogenschijnlijk geniale spin-off van What We Do In The Shadows.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Deze maand kwamen fans van What We Do in the Shadows erachter dat de geliefde komedieserie in september al terug zou keren. Maar dat is niet het enige waar we naar uit kunnen kijken van de komische wereld vol vampiers en demonen.

Er wordt namelijk druk gewerkt aan een spin-off, Wellington Paranormal, die draait om de politieagenten in de film. Die komt volgende maand uit op televisiezender The CW en gaat dan dus mooi van start.

Wellington Paranormal
In de serie Wellington Paranormal volgen we de avonturen van twee totaal niet nieuwsgierige politieagenten uit de film: O'Leary en Minogue, die allebei in de oorspronkelijke film te zien waren.

Ze zijn twee hardwerkende agenten die dienst doen in de paranormale tak van de politieafdeling van Wellington, en doen dat onder supervisie van Sergeant Maaka. Samen onderzoeken ze tegen wil en dank de bovennatuurlijke gebeurtenissen die zich afspelen in de Nieuw-Zeelandse hoofdstad.



"Het is verrassend hoeveel demonische inbezitnames er zich hier afspelen," grapte co-schrijver en co-regisseur Jemaine Clement al eens. "Er speelt zich bijvoorbeeld iets heel spannends af in het Bucket Fountain, en daar was - dat kan ik je wel vertellen - misschien wel een poort naar de hel. We maken ons daar heel erg zorgen over."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen