Netflix onthult 'The Killing'-achtige 'The Chestnut Man'

Netflix onthult trailer 'The Chestnut Man'

De serie The Chestnut Man ziet er behoorlijk gaaf uit en is gemaakt door de bedenkers van The Killing.

Jim Pedd, 21 juni 2021 om 15:28

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix heeft de smaak te pakken als het aankomt op toffe Scandinavische thrillers. Eerder zagen we bijvoorbeeld al Young Wallander verschijnen op de streamingdienst.
Vandaag heeft Netflix de eerste beelden van een heel nieuwe serie onthuld: The Chestnut Man. De serie is gebaseerd op werk van de makers van de ontzettend populaire serie The Killing.

The Chestnut Man
Deze duistere misdaadserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Søren Sveistrup. We volgen daarin het onderzoek dat gedaan wordt naar een bizarre moordenaar die ervoor kiest om bij elk van zijn slachtoffers een handgemaakt poppetje van kastanjes achter te laten.

Als we afgaan op onderstaande trailer, dan lijkt het erop dat The Chestnut Man een behoorlijk duistere en eigenlijk nogal grimmige serie wordt.


De hoofdrollen in The Chestnut Man wordt gespeeld door Esben Dalgaar Andersen, Morten Brovn en Danica Curcic. Wanneer deze precies te zien zal zijn op netflix is nog niet bekend, al weten we dat de serie in de loop van de herfst te zien zal zijn.

Lees meer over: Netflix, The Chestnut Man, The Killing

Populair nieuws