'Fear the Walking Dead' brengt een compleet andere Victor Strand

Fear the Walking Dead brengt nieuwe Victor Strand

De serie Fear the Walking Dead brengt weer volledige vernieuwingen met zich mee.

Jim Pedd, 21 juni 2021 om 14:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het zevende seizoen van Fear the Walking Dead wordt nog extra interessant. De nieuwe reeks zal een heel nieuwe kant van Victor Strand laten zien.
Het zesde seizoen van de serie eindigde nog behoorlijk opvallend. Teddy wist er namelijk in te slagen om kernbommen af te laten gaan. En dus is het de vraag hoe iedereen het verder gaat overleven de komende afleveringen, in een grote woestenij die geraakt is door kernbommen.

Nieuwe Victor Strand
Victor Strand werd al een beetje een schurk aan het einde van het zesde seizoen. We zagen hem schuilen bij de historicus Howard, curator van een zelfgemaakt museum.

"We besloten aan het einde van het zesde seizoen om zijn baard weer te laten groeien, die hij halverwege het vorige seizoen nog had afgeschoren," aldus acteur Colman Domingo.

"Victor werd juist een beetje meer open en je kon zijn gezicht eindelijk ook eens zien. Nu wil Victor niet dat je zijn gezicht kan zien, wat meer verborgen blijven en laat hij de haren staan om zijn gezicht te bedekken. We kijken hoe we dat verder kunnen brengen in het zevende seizoen zodat hij wat meer finesse heeft en een ultieme versie van Victor kan zijn."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, Victor Strand, AMC, The Walking Dead, Colman Domingo

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws