search
Dit is hét 'Star Wars'-moment volgens seriemaker
Series / Nieuws

Dit is hét 'Star Wars'-moment volgens seriemaker

Maakster Leslye Headland noemt haar favoriete moment in Star Wars als voorbereiding op The Acolyte.

De Star Wars-franchise barst de komende tijd uit z'n voegen, zowel op het witte doek als op Disney+. Een van de meest intrigerende projecten is zonder twijfel de serie Star Wars: The Acolyte.

De show speelt zich af tijdens de High Republic-era, een tijdperk dat nieuw is in de franchise. De serie wordt gemaakt door Leslye Headland, die duidelijk vertelt wat ze van de franchise vindt en waar haar voorliefde voor de franchise vandaan komt.

Star Wars-liefde
"Ik vind het zo leuk, omdat ik een aantal Star Wars RPG's speelde. En dat is ook mijn favoriete versie van Star Wars, waarin je je eigen Star Wars bouwt. Dus als mensen vragen wat mijn favoriete film of medium is, zeg ik altijd dat ik heel erg van de RPG's houd," begon ze.

"En voor mij is dat Star Wars, een universum waar je binnen kan treden en kan beginnen met spelen. Als je dat niet met een film, serie, comic of game doet, dan weet ik niet zeker of je hebt gedaan wat je moet doen als maker van Star Wars-materiaal."

De serie neemt de kijker mee in de duistere geheimen en opkomende duistere krachten in de nadagen van het High Republic-tijdperk. [i]Star Wars: The Acolyte/i] draait om een vrouwelijke protagonist.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen