'Sweet Tooth' kan deze rol hebben voor maker Robert Downey Jr.

'Sweet Tooth' kan deze rol hebben voor maker

Mocht Marvel-ster Robert Downey Jr. een rol willen in Sweet Tooth, is dat snel te regelen.

Jim Pedd, 23-06-2021 08:29

Na een decennium een van de hoofdrollen te hebben gehad in het Marvel Cinematic Universe, was het voor sommigen een verrassing dat het eerste grote project van Robert Downey Jr. daarna, een DC-serie was.
Dat bleek de serie Sweet Tooth van Netflix te zijn, een serie die eerder deze maand gelanceerd werd op Netflix en enorm goed bekeken werd. Maar welke rol zou hij kunnen spelen?

Een goed idee
Downey Jr. heeft het natuurlijk altijd druk. Maar wat nou als hij een rol kan spelen in de serie? ComicBook sprak met Nonso Anozie, die de hoofdrol van Tommy Jepperd speelt. Hij vertelde het volgende:

"Ik denk dat als ons trio een soort viertal kan worden en hij zich bij onze bende zou voegen en ons min of meer zou helpen, misschien wel onderweg," dat dit zou werken.

"Ik denk ook aan een personage dat misschien niet in de comic zat, maar wel iets is dat hij kan spelen. Voor mijn gevoel had hij best een interessante General Abbott kunnen spelen. Maar voor mijn gevoel deed Neil Sandilands het echt uiterst goed. Mocht hij zich bij ons voegen, moet hij denk ik wel bij onze bende komen."

Of er een tweede seizoen komt is nog altijd niet zeker.


Lees meer over: Sweet Tooth, Robert Downey Jr, Netflix

Populair nieuws