Eindelijk details rond deze mysterieuze 'Star Wars'-serie

Eindelijk details rond 'Star Wars'-serie

Star Wars: The Acolyte krijgt mogelijk iets meer details, en belooft wat.

Jim Pedd, 18 juni 2021 om 06:40

Er zit een groot aantal Star Wars-series aan te komen naar Disney+ de komende jaren. Een van de meest opwindende series voor fans is ongetwijfeld The Acolyte en precies daar leren we nu wat meer over.
De serie The Acolyte wordt ontwikkeld door Leslye Headland en mede gemaakt door Rayne Roberts. Zij vormen het voornaamste creatieve team en duiken straks in een tijdperk dat we nog niet in live-action zagen in de Star Wars-franchise.

Eerste details
Heel veel details kregen we tot nu toe niet over de serie, maar de site Giant Freakin Robot beweert daar nu wel iets van te hebben voor ons.

Volgens de site wordt de hoofdrol in de serie gespeeld door een vrouwelijke actrice, en zoeken de makers van de serie specifiek naar een Aziatische actrice die ook goed in martial arts moet zijn. Het personage zou voor de Sith werken volgens de site.

Het feit dat de serie The Acolyte heet, duidt er al op dat we een Sith-leerling zullen volgen. Verder liet Headland al in november weten dat een vrouw centraal zou staan in de serie. Dat de hoofdpersoon werkt voor de Sith, lijkt dus niet meer dan logisch.

We weten helaas nog niet wanneer de serie te zien moet zijn. We horen in elk geval nog maar weinig, terwijl de serie op 4 mei 2020 aangekondigd werd.
Bron: GFR

Lees meer over: Star Wars, The Acolyte, Lucasfilm, Disney Plus

Populair nieuws