search
Nieuw op Netflix: 'Too Hot To Handle' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Too Hot To Handle' seizoen 2

Het tweede seizoen van de populaire reeks is vanaf vandaag te bekijken bij Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws vandaag voor fans van de serie Too Hot To Handle! Het tweede seizoen van de reeks is namelijk vanaf nu (gedeeltelijk) te bekijken op Netflix!

Het eerste seizoen van Too Hot to Handle slaagde er eigenlijk opvallend eenvoudig in om te overtuigen. Het eerste seizoen verscheen in april van vorig jaar en bestond in totaal uit acht afleveringen.

Meer afleveringen
Voor fans van deze zwoele serie is er eigenlijk niet één, maar wel twee keer goed nieuws. Het is namelijk zo dat niet alleen het tweede seizoen vanaf nu deels op Netflix staat, daarnaast telt dat tweede seizoen ook meer afleveringen, namelijk tien in totaal.

Voor het tweede seizoen van Too Hot to Handle heeft Netflix er wel voor gekozen om de afleveringen in twee keer toe te voegen aan haar streamingdienst. De eerste vier afleveringen verschijnen vandaag terwijl het op de resterende zes wachten is tot 30 juni.

Zou je alvast een voorsmaakje willen krijgen van het tweede seizoen van Too Hot to Handle? Dan kan je daarvoor de hieronder terug te vinden trailer bekijken!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen