search
Binnenkort op Netflix: De meest bizarre datingshow ooit 'Sexy Beasts'
Series / Nieuws

Binnenkort op Netflix: De meest bizarre datingshow ooit 'Sexy Beasts'

Dit is wellicht de meest bizarre datingshow die je ooit te zien zal krijgen...

Geoffrey Ketels
Het is lang niet voor het eerst dat er een datingshow verschijnt op streamingdienst Netflix. Toch is de serie Sexy Beasts die we volgende maand voor de kiezen krijgen op z'n zachtst gezegd bijzonder te noemen!

Eerder was de serie Sexy Beasts al te zien op de Engelse televisie, maar nu maakt de reeks dus binnenkort ook haar internationale debuut. In deze reeks gaan mensen op zoek naar de liefde zonder dat ze elkaar echt te zien krijgen. Toch is het concept niet vergelijkbaar met bijvoorbeeld Love Is Blind.

Eigenlijk is Sexy Beasts een beetje een combinatie van The Masked Singer en Blind Date. Voor alle dates waar de vrijgezel uit mag kiezen geldt dan ook dat ze een soort van masker dragen.

Persoonlijkheid
Dat de single die een keuze moet maken uit de vier beschikbare dates de personen niet echt te zien krijgt zorgt ervoor dat er dus vooral af moet worden gegaan op de persoonlijkheid. Van zodra de vrijgezel zijn of haar date heeft gekozen gaan de maskers af.

Voor deze nieuwe datingshow geldt dat ze aan elkaar wordt gepraat door Rob Delaney. De bedenker van het format is Simon Welton. Hij liet eerder al optekenen bijzonder enthousiast te zijn dat Netflix er voor heeft gekozen om de show aan haar aanbod toe te gaan voegen.

Kan jij al niet meer wachten op het verschijnen van het eerste seizoen van Sexy Beasts op Netflix? Toch zal je nog een klein beetje geduld moeten koesteren. De reeks zal immers pas worden toegevoegd op 21 juli 2021.

Het eerste seizoen bestaat uit in totaal zes afleveringen die telkens een half uur duren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen