search
Netflix voegt in juli deze 23 series nieuw toe
Series / Featured

Netflix voegt in juli deze 23 series nieuw toe

Het wordt een fantastische maand als we zo kijken naar alle nieuwe series van Netflix.

Netflix gaat weer richting een bijzonder drukke maand. We zetten alle nieuwe series die Netflix toevoegt in juli voor je op een rij. We duiken er meteen in!

Generation 56K (1 juli): Nadat ze een band opgebouwd hebben tijdens het modem-era waarin je maximaal 56K kon behalen, ontmoeten Matilda en Daniel elkaar bij toeval weer. Kan hun vriendschap tot meer verworden?

Young Royals (1 juli): Prince Wilhelm past zich aan een nieuw leven aan een prestigieuze kostschool aan. Het blijkt moeilijker dan gedacht.

Vikings seizoen 6 (1 juli): Het laatste seizoen van Vikings, kijkt naar de wijze waarop het de zoons van Ragnar vergaat.

Mortel seizoen 2 (2 juli): Als Obé terugkeert, begint hij een leger aan volgelingen te verzamelen op school en is het aan Sofiane, Victor en Luisa om een ramp af te wenden.

Big Timber (2 juli): Een no-nonsense houthakker en zijn loyale crew vechten tegen de elementen en machines om waardevol hout weg te halen van Vancouver Island.

Mine (4 juli): Twee vrouwen in een rijke familie en een leven vol leugens en geheimen, besluiten daarmee af te rekenen.

The War Next-Door (7 juli): Nadat ze een huis hebben gewonnen, verhuist de familie López naar een rijke buurt. De snobby Espinozas geven hen een koud welkom.

The Mire: '97 (7 juli): De overstroming van de eeuw legt een lichaam bloot in het bos van Gronty. Daarmee komen ook de corruptie en de jaren negentig en de grote geheimen uit de Tweede Wereldoorlog bloot te liggen.

Atypical seizoen 4 (9 juli): Als Casey en Sam beiden op het punt staan om het nest te verlaten, moet de familie Gardner hiermee in het reine komen.

Virgin River seizoen 3 (9 juli): Mel en haar geliefden in Virgin River helpen elkaar door zware tijden. Daarbij krijgen ze te maken met allerlei problemen, van de dood tot een brand.

The Cook of Castamar (9 juli): In het Madrid van de jaren 1720 komt een getalenteerde kok te werken voor een hertog die net weduwnaar geworden is.

Biohackers seizoen 2 (9 juli): Mia wordt nagezeten door angstaanjagende visioenen en racet om de plotselinge veranderingen in haar leven een plek te geven.

My Unorthodox Life (14 juli): Volg Julia Haart, de CEO van Elite World Group en voormalig lid van een ultra-orthodoxe Joodse gemeenschap en haar volwassen kinderen in deze realityserie.

Never Have I Ever seizoen 2 (15 juli): Een nieuw liefdesleven, klasgenoot en nieuwe redenen om ruzie te maken met haar moeder, geven Devi genoeg redenen om te willen verhuizen.

Van Helsing seizoen 5 (16 juli): In dit laatste seizoen ontdekken de Van Helsings de roots van de Dark one en moet Vanessa in de Dark Realm overleven terwijl Dracula vanuit het Witte Huis heerst.

Suits seizoen 9 (17 juli): De serie eindigt met dit laatste seizoen.

Sexy Beasts (21 juli): Zeg maar gedag tegen oppervlakkig daten. Singles hebben make-up en prostatica op om hun uiterlijk te verbergen en te daten in het echt.

Masters of the Universe: Revelation (23 juli): De oorlog voor Eternia begint opnieuw in wat mogelijk de laatste strijd tussen He-Man en Skeletor kan zijn.

Sky Rojo seizoen 2 (23 juli): Adrenaline en actie zijn terug in het tweede seizoen van Sky Rojo, van de makers van La Casa de Papel

Racket Boys (27 juli): Een kind uit de school verhuist naar het platteland bij zijn pa. Dat wordt niks, want samen moeten ze een badmintonteam van de ondergang redden.

The Snitch Cartel: Origins (28 juli): In Cali tussen de jaren zeventig en tachtig proberen twee broers een weg te vinden tussen familie, romantiek en hun grootste ambitie: de heerschappij over de Colombiaanse drugsindustrie.

Tattoo Redo (28 juli): Kunnen getalenteerde artists fouten rechtzetten en tatoeages fiksen?

Outer Banks seizoen 2 (29 juli): Seizoen 2 stelt de crew meer dan ooit op de proef voor een nieuwe ronde zomeravonturen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen