'Titans' seizoen 3 gaat je helemaal stukmaken

'Titans' seizoen 3 gaat je helemaal stukmaken

Als je seizoen 3 van Titans kijkt, gaat je dat helemaal verbazen.

Jim Pedd, 24 juni 2021 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een van de schrijvers van het derde seizoen van Titans, Prathiksha Srinivasan, belooft je dat de twists van de serie je versteld zullen doen staan. Zij is een van de drie nieuwelingen die zich als schrijver bij het team van de serie voegde.
De serie ging in 2018 van start en was in tegenstelling tot het Arrowverse van The CW juist geen prettige mix van DC-verfilmingen. Titans was harder en volwassener van insteek.

Heerlijk bruut
De eerste beelden van de serie deden fans dan ook versteld staan, vooral toen ze brute gevechten zagen en de voormalig protégé van Bruce Wayne, Dick Grayson, "fuck Batman" hoorden zeggen.

Vanaf het begin was duidelijk dat de schrijvers echt een eigen richting op wilden met de comics en dat hebben ze volgehouden. Nu maakt een van de schrijvers ook duidelijk dat de twists in het derde seizoen niet mals zullen zijn:Het tweede seizoen eindigde er nog mee dat zich een nieuw Titans-team gevormd had onder leiding van Nightwing, de nieuwe identiteit van Dick Grayson. Samen gaan ze nu hard aan de slag om de wereld te redden.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Titans, DC Universe, HBO Max

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws