'Boba Fett'-personage had eigenlijk al dood moeten gaan in 'The Mandalorian'

Van één aflevering Mandalorian naar drie verschillende series in het Star Wars-universum!

Zilko Tarici, 23-06-2021 17:58

Actrice Ming-Na Wen heeft onthuld dat haar personage Fennec Shand eigenlijk al had moeten sterven in het eerste seizoen van The Mandalorian.
Fennec zagen we voor het eerst in aflevering 1.5, die de titel The Gunslinger droeg. De premiejager was het doelwit van Toro Calican, die Din Djarin ervoor inguurde. Toro schoot Fennec uiteindelijk in haar buik in de duinen van Tatooine. Maar een mysterieus redde het personage niet lang daarna.

In het tweede seizoen kwamen we erachter dat het niemand minder dan Boba Fett was die Fennec redde. We zagen haar in meerdere afleveringen van The Mandalorian terug en ze zal zelfs een van de hoofdrollen spelen in het later dit jaar verwachte The Book of Boba Fett.

Een blijvertje
Tijdens een exclusief interview met Screen Rant in het kader van Star Wars: The Bad Batch (waar Fennec ook al in meedoet) liet Wen dit weetje over haar geplande vroege overlijden los:

"Fennec Shand was eigenlijk een personage dat maar een aflevering zou opdagen. Daarvoor had ik getekend. Het was de bedoeling dat ze zou overlijden na dat schot in haar buik. Ik denk dat de Force me bijstond. Ik kon echter heel goed opschieten met regisseur Dave Filoni. Dat heeft er denk ik toe geleid dat ik werd gevraagd om terug te keren. Als Star Wars-fan was dat echt geweldig om mee te maken."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Book of Boba Fett, The Mandalorian, Ming Na Wen, Fennec Shand, Star Wars The Bad Batch

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam