'Band of Brothers'-acteur heeft belangrijke rol in 'American Horror Story' seizoen 10

Een veteraan uit het DC-universum en series als Band of Brothers gaat nu voor horror.

Zilko Tarici, 20-06-2021 16:16

Neal McDonough, een gelauwerde acteur die we kennen uit series als Band of Brothers, Arrow en Legends of Tomorrow, is de nieuwste toevoeging aan de cast van American Horror Story seizoen 10.
Volgens Deadline zal McDonough de rol spelen van een personage genaamd Dwight 'Ike' Eisenhower. Dat lijkt te duiden op de voormalige Amerikaanse president, maar het is blijkbaar een personage met dezelfde naam. Details over McDonough's aandeel worden geheimgehouden.

In Band of Brothers speelde McDonough de rol van Buck, maar door de jaren heen was hij ook in meerdere superhelden-projecten te zien. Zo speelde hij schurk Damien Darhk in Arrow en Legends of Tomorrow, en was hij te zien als Dum Dum Dugan in Marvel-film Captain America: The First Avenger. Hij zal opnieuw te horen zijn als Dugan in Marvel-animatieserie What If...?.

Unicum in de reeks
Double Feature wordt een uniek seizoen in de AHS-reeks. Co-bedenker Ryan Murphy liet namelijk eerder weten dat er twee verhalen worden verteld, die eigenlijk over twee seizoenen zouden worden gespreid.

Naast McDonough zijn er in het nieuwste seizoen ook rollen weggelegd voor o.a. Denis O'Hare, Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Macaulay Culkin, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross en Finn Wittrock.
Bron: Comic Book

Lees meer over: Neal McDonough, Band of Brothers, American Horror Story, Arrow, Legends of Tomorrow

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam