search
Netflix voegde deze week 9 series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde deze week 9 series nieuw toe

Het was een heerlijke en behoorlijk drukke week op Netflix. Check hier wat nieuw is.

Deze week is het weer goed nieuws voor mensen met een Netflix-abonnement. De serie The Last Kingdom krijgt eindelijk zijn vierde seizoen en dat betekent dat we weer kunnen genieten van de gave avonturen van Uhtred!

Rick and Morty (S05E01): Een drukke avond in huize Smith, want Ricks aartsvijand komt op bezoek en Morty nodigt een meisje uit. Dan gebeurt er nog van alles met een portaal in de garage.

Legends of Tomorrow (S06E07): Bishop bezorgt Sara een onaangename verrassing. Behrad leidt het team terug naar het Londen van 1970 op een 'halfgare' preventieve reddingsmissie.

Too Hot to Handle (S02E04): Een nieuwe dag breekt aan, en Lana onthult Emily en Cams resultaten van de nacht. Twee nieuwe spelers doen onbewust mee aan het spel - en zorgen voor serieuze jaloezie.

The Flash (S07E14): Als Ultraviolet terugkeert naar Central City, is Allegra vastbesloten haar nichtje op te sporen en haar van gedachten te doen veranderen.

The Last Kingdom seizoen 4: Deense Vikingen teisteren het oude Engeland. Intussen moet Uhtred of Bebbanburg zich aanpassen en wordt hij één van hen, tot er een keuze op zijn pad komt.

Too Hot to Handle seizoen 2: Een nieuw seizoen van knappe singles in het paradijs, die moeten kijken wie helemaal kan stoppen met seks om een prijs van 100.000 dollar binnen te slepen.

The Naked Director seizoen 2: Toru Muranishi mikt op grotere hoogtes, als pionier van de porno-industrie. Maar zijn groeiende ego en dromen kunnen ook zijn val betekenen.

The A List seizoen 2: De vriendschap en dapperheid van een groep tieners komt op een mysterieus eiland onder druk te staan.

Sex/Life: Een liefdesdriehoek tussen een vrouw, haar echtgenoot en haar verleden.



Aanbevolen artikelen