'Supernatural'-ster Jared Padalecki kwaad na horen spin-off plannen

'Supernatural'-ster kwaad na horen spinoff plannen

Jared Padalecki hoort het nieuws over de spin-off The Winchesters via Twitter.

Bram de Groot, 26 juni 2021 om 18:24

Deze week werd duidelijk dat er wordt gewerkt aan de prequelserie The Winchesters op de succesvolle bovennatuurlijke serie Supernatural die nog redelijk recent werd afgesloten met het vijftiende seizoen.
Voor The Winchesters keert hoofdrolspeler Jensen Ackles terug. Hij zal de als Dean Winchester de verteller zijn tijdens de serie die zich zal focussen op de ouders van Dean en Sam Winchester. Jared Padalecki, die Sam speelde in Supernatural, reageerde geschokt op het nieuws.

Padalecki geschokt na horen spin-off plannen
Padalecki laat via Twitter weten dat hij het nieuws via Twitter heeft moeten vernemen. Hij feliciteert Ackles, maar vindt het wel jammer dat er helemaal geen rol voor Sam Winchester is. Onderstaande liet hij weten via Twitter.

"Dude. Ik ben blij voor je. Ik wou dat ik hier op een andere manier eerder over hoorde dan nu via Twitter. Ik ga zeker kijken, maar baal dat Sam Winchester er helemaal niets mee te maken heeft," is de reactie van Padalecki.

Ondertussen zou alles weer koek en ei tussen de betrokken, maar toch wel vreemd dat Padalecki dergelijk nieuws na vijftien seizoenen via Twitter moet vernemen.

Bron: Jared Padalecki

Lees meer over: supernatural, seizoen 15, Jared Padalecki, Jensen Ackles, Misha Collins, Eric Kripke

Informatie over de serie: Supernatural

Populair nieuws