Fan van 'Smallville'? Dan hebben we wel heel gaaf nieuws voor je

Smallville-fan? Dan hebben we gaaf nieuws voor je

Er komt een spin-off van Smallville, waarvoor de oorspronkelijke cast terugkeert.

Jim Pedd, 25 juni 2021 om 14:49

Fans van Smallville zullen dolblij zijn met het meest recente nieuws rond de serie. Er komt namelijk nieuwe content aan.
The CW had al een grote verrassing toen men Tom Welling terugbracht met Crisis on Infinite Earths. Het was heel tof om te zien hoe Welling terugkeerde in de rol en dat Clark en Lois een gezin begonnen waren sinds we hen voor het laatst gezien hadden.

Meer Smallville
Welling onthulde namelijk dat er een project in de maak is rond de serie. Het gaat om een animatieserie waar de oorspronkelijke castleden bij betrokken zijn.

"Misschien komt er een Smallville-marathon jouw kant op. Michael Rosenbaum en ik werken aan een animatieserie om die personages terug tot leven te brengen en willen zoveel mogelijk van de oorspronkelijke castleden terugbrengen," aldus Welling. "Vertel het vooral niet door want het is geheim en we werken er nog aan."

Waar het heen zal gaan met de animatieserie is nog niet bekend. Wel is het tof dat de franchise weer terugkeert. Het laatste dat we van Clark te zien kregen, was dat hij de rol van Superman omarmde.
Bron: CB

Lees meer over: Smallville, Tom Welling, Michael Rosenbaum, The CW

Informatie over de serie: Smallville

Populair nieuws