search
Deze ster van megahit 'The OC' vindt zijn werk niet om aan te zien
Series / Nieuws

Deze ster van megahit 'The OC' vindt zijn werk niet om aan te zien

Adam Brody vindt dat zijn werk aan hitserie The OC echt helemaal niets waard is.

Acteur Adam Brody vertelt dat hij zichzelf niet om aan te zien vindt in de serie The OC. De serie werd bedacht door Josh Schwartz en was tussen 2003 en 2007 te zien op FOx.

De dramaserie draaide om Ryan Atwood, een tiener uit een disfunctioneel gezin. Hij werd uiteindelijk geadopteerd door Sandy en Kirsten Cohen en woont bij het rijke echtpaar en bouwt een goede band op met hun zoon Seth, een rol voor Brody.

Niet om aan te zien
Acteur Brody deed het prima in de serie, met name omdat hij heerlijk komisch werk wist te leveren. Kijkers vonden zijn chemie met actrice Rachel Bilson bovendien heerlijk om te zien. Maar Brody zelf vindt het maar niets.

Tijdens een interview in het kader van de Justin Long-podcast, vertelde Brody dat hij vol zelfvertrouwen zit, maar zichzelf niet kan zien in de serie. Hij vond dat hij te veel imiteerde wat zijn favoriete acteur doet.

"Ondanks het zelfvertrouwen dat ik had, kan ik het niet opbrengen om iets van The OC te kijken," begon hij.

"Vince Vaughn was mijn acteerheld. Tot het punt dat ik het grootste deel van mijn jaren twintig hem nadeed en verschrikkelijk imiteerde. Intussen doe ik dat natuurlijk niet meer, maar dat was mijn acteerwerk en dat zag er zo uit vanwege hem. The OC laat zien dat ik een suffe versie van Vince Vaughn speel. En hoewel ik halverwege de twintig ben in The OC, klinkt het nog steeds alsof ik door de puberteit ga."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen