Pijnlijke aderlating: 'The Blacklist' verliest nog een belangrijk figuur

'The Blacklist' verliest nog een belangrijk figuur

De serie The Blacklist moet het nu ook doen zonder zijn bedenker. Pijnlijk!

Jim Pedd, 25 juni 2021 17:22

Megan Boone is niet het enige grote verlies waar The Blacklist mee te maken krijgt bij het negende seizoen. De serie verliest namelijk ook bedenker Jon Bokenkamp, die dienst heeft gedaan als schrijver en uitvoerend producent van alle acht seizoenen die tot nu toe verschenen.
"Ik wilde jullie direct schrijven en laten weten dat ik het moeilijke besluit heb genomen om The Blacklist te verlaten," aldus Bokenkamp. "Ik houd enorm van deze serie en het is een ongelofelijke reis geweest. Maar na acht jaar heb ik het gevoel dat het tijd is om uit mijn comfortzone te stappen en iets nieuws te proberen, een paar andere personages te verkennen en verhalen die al een tijdje rondzingen in mijn hoofd."

Gemengde gevoelens
Heel makkelijk was het afscheid niet, Bokenkamp heeft er gemengde gevoelens bij:

"Ik ben vermoedelijk bevooroordeeld, maar de fans van The Blacklist zijn de meest toegewijde en beste van de televisiewereld. En ze zijn geniaal slim en enorm moeilijk om voor de gek te houden."

"Jullie zijn het levensbloed van onze serie en jullie enthousiasme maakt dat ik mij enorm dankbaar voel. Mijn gevoel is oprecht dat de serie springlevend blijft, creatief sterk en nog mooie tijden tegemoet gaat."
Bron: TVLine

Lees meer over: The Blacklist, NBC, Megan Boone, Jon Bokenkamp

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws