search
'She-Hulk' moet dit vooral niet gaan doen volgens Lou Ferrigno
Series / Nieuws

'She-Hulk' moet dit vooral niet gaan doen volgens Lou Ferrigno

De acteur die ooit als eerste de Hulk speelde, heeft een duidelijke en uitgesproken mening.

Lou Ferrigno gelooft dat Disney+ in de aankomende She-Hulk-serie vooral niet te veel visuele effecten met de computer moet maken. Hij zou het waarderen als de serie meer praktisch van aard is.

De rol van de Hulk werd al in 1977 door Lou Ferrigno gespeeld en in de jaren daarna onder meer door Eric Bana, Edward Norton en nu door Mark Ruffalo. In 2022 krijgen we bovendien een serie rond het beroemde nichtje van She-Hulk, Jennifer Walters.

Tien afleveringen
De serie krijgt maar liefst tien afleveringen en brengt Tatiana Maslany naar het Marvel-universum. Ook keert Tim Roth terug als Emil Blonsky, ofwel Abomination.

Tijdens een interview met Too Fab vertelde Lou Ferrigno dat hij het geweldig vindt dat er een serie komt. Maar: "er ligt tegenwoordig te veel nadruk op CGI. Dus het moet terugkeren met goede verhalen. Daarom kijken mensen nog altijd The Hulk, decennia nadat ik die rol speelde."

"Ik denk dat het een goed idee is, maar ook dat we iets minder special effects moeten gebruiken. Des te authentieker en organischer een personage kan zijn, des te geloofwaardiger het is. We hebben het zien werken voor veel films, denk maar aan Star Wars, maar als je te veel CGI hebt, dan wordt het verwarrend."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen