search
'She-Hulk'-serie vindt mogelijk zijn schurk
Series / Nieuws

'She-Hulk'-serie vindt mogelijk zijn schurk

De slechterik van deze nieuwe Marvel Studios-serie zou gevonden zijn.

Jameela Jamil heeft naar het schijnt getekend voor de rol van de grote slechterik in She-Hulk. Ze leende voornamelijk haar stem aan verschillende animatieseries, waaronder de Ducktales, Harley Quinn en recentelijk de reboot van Rugrats.

She-Hulk is een van de vele projecten in het Marvel-universum die naar Disney+ komen. In de serie volgen we Jennifer Walters, gespeeld door Tatiana Maslany. Zij balanceert haar leven als advocaat en nieuw gevonden krachten als Hulk.

Grote schurk
Tot nu toe wisten we dat Mark Ruffalo als Bruce Banner, a.k.a. the Hulk en Tim Roth als The Abomination terugkeren. Ook zien we Ginger Gonzaga, en Renée Elise Goldsberry, en lijkt het er nu op dat Jamil zich ook bij de cast voegt.

Zij zou het personage genaamd Titania spelen, maar zeker is dat nog niet. Het personage wordt door bron The Illuminerdi omschreven als iemand met de codenaam Lucy en een Kardashian-achtige social media influencer met een duister randje.

In de comics debuteerde Titania in 1984 en was ze ooit een vrij timide vrouw. Tot ze uiteindelijk in Battleworld verschillende krachten kreeg en zich verbond aan onder meer The Absorbing Man. In de comics heeft ze een grote rivaliteit met She-Hulk.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen