Yes! 'Supernatural' krijgt een spin-off serie

The Winchesters wordt een prequelserie en Jensen Ackles is terug.

Bram de Groot, 25-06-2021 09:35

Even geleden werd de serie Supernatural afgerond met het vijftiende seizoen. Nu wordt duidelijk dat er een prequel komt en deze krijgt de titel The Winchesters. De nadruk komt op de ouders van Sam en Dean te liggen.
De prequelserie ziet ook Jensen Ackles terugkeren. De acteur, in Supernatural speelt hij Dean Winchester, zal ook terugkeren. Hij treedt op als producent en zal te horen zijn als de 'verteller'.

Wereldreddend liefdesverhaal
"Voor Sam en Dean waren er John en Mary", luidt de eerste synopsis. "Verteld vanuit het perspectief van verteller Dean Winchester, is The Winchesters het epische, onvertelde liefdesverhaal van hoe John Mary ontmoette en hoe ze alles op het spel zetten om niet alleen hun liefde te redden, maar de hele wereld."

Het is nog onduidelijk welke acteur de rollen van John en Mary gaan spelen. In Supernatural speelde Jeffrey Dean Morgan de rol van John en Samantha Smith was te zien als Mary. Aangezien de serie terug de tijd in gaat, is de kans groot dat er andere acteurs worden aangetrokken.Bron: Deadline

Lees meer over: supernatural, seizoen 15, Jared Padalecki, Jensen Ackles, Misha Collins, Eric Kripke

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam